Dagboek van Onze Helden: National Geographic Channel

# vimeo.com/126938326 Uploaded 0 Plays 0 Comments

Follow

Dagboek van Onze Helden: National Geographic Channel

Dagboek van Onze Helden PRO

an routineklussen tot risicovolle patrouilles buiten de poort. Bekijk de dagelijkse realiteit van het leven als militair op missie in Afghanistan door de militairen zelf gefilmd. Door de ogen van de militairen zien we het dagelijks leven van de Nederlandse…


+ More

an routineklussen tot risicovolle patrouilles buiten de poort. Bekijk de dagelijkse realiteit van het leven als militair op missie in Afghanistan door de militairen zelf gefilmd. Door de ogen van de militairen zien we het dagelijks leven van de Nederlandse deelnemers aan de ISAF-missie. De serie geeft een realistisch beeld van het werk en leven van de Nederlandse militairen en burgers op missie in de Afghaanse provincie Uruzgan.

De camera's gaan mee met mariniers op patrouille in het conflictgebied. Bommen onschadelijk maken en met een chirurg en verpleger aan het werk in het ziekenhuis op Kamp Holland. De bemanning van een Chinook-helikopter filmt hoe zij bij zestig graden Celsius een transport veilig door de stofwolken loodst. Daarnaast filmt een jonge vrouwelijke militair patrouilles die zij rijdt in een Bushmaster en hoe ze 's avonds met een fles water in een geïmproviseerde badkamer van bouwplastic moet douchen.

In Dagboek Van Onze Helden krijgen we zes afleveringen lang antwoord op de vraag wie de mensen zijn die bereid zijn hun eigen veiligheid op het spel te zetten en een comfortabel leven in Nederland te verruilen voor zware omstandigheden.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.