1. Onlineveilingmeester.nl organiseerde dé veiling voor elke fietsliefhebber. Met fietsen én accessoires. Voor elk wat wils. De kijkdagen op vrijdag 9 en zaterdag 10 april werden bezocht door 300 geïnteresseerden. Maandag 13 april sloot de veiling succesvol.

  # vimeo.com/125124962 Uploaded 51 Plays 0 Comments
 2. Het kopen op een veiling is nog nooit zo makkelijk geweest!

  # vimeo.com/123708003 Uploaded 13.4K Plays 0 Comments
 3. Ben u als ondernemer op zoek naar een extra verkoopkanaal? Onlineveilingmeester.nl is de dé veilingsite van Nederland die dat voor u realiseert.

  # vimeo.com/123703200 Uploaded 674 Plays 0 Comments
 4. Onlineveilingmeester.nl organiseert online veilingen met daarin goederen afkomstig uit het faillissement van tuinmeubelspeciaalzaak Garden Gallery in Dronten. Op de veiling barbecues en tuinmeubelen van bekende kwaliteitsmerken. Ga snel naar onze website voor het actuele aanbod!

  # vimeo.com/125124963 Uploaded 39 Plays 0 Comments

Onlineveilingmeester.nl

Onlineveilingmeester.nl Plus

Onlineveilingmeester.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat veilingen van roerende & onroerende goederen via internet organiseert. Wij zijn gevestigd in Groningen en actief in heel Nederland. Wekelijks heeft onze website tienduizenden bezoekers. Het…


+ More

Onlineveilingmeester.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat veilingen van roerende & onroerende goederen via internet organiseert. Wij zijn gevestigd in Groningen en actief in heel Nederland. Wekelijks heeft onze website tienduizenden bezoekers. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een duidelijke positie verworven op de Nederlandse markt voor online veilen van goederen. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. creatieve ondernemers (groot en detailhandel), banken, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Naast het organiseren van veilingen in opdracht van derden, organiseren we ook inbrengveilingen vanuit onze eigen locaties.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.