1. Susanne Liljenberg, affärsutvecklare och en av Granits grundare, delar med sig av sina bästa tips om hur man förenklar livet med en organiserad hall.

  # vimeo.com/85708671 Uploaded
 2. Susanne Liljenberg, affärsutvecklare och en av Granits grundare, berättar om våra glasburkar. Funkar lika bra för torrvaror som olika inläggningar. Klistra på en Dymo-etikett och ge bort som present! Enkelt, uppskattat och snyggt!

  1-2-3-lag
  1 del Ättiksprit (12%)
  2 delar strösocker
  3 delar vatten

  Rör om tills sockret löst upp sig. Tänk på att rengöra burken ordentligt.

  # vimeo.com/85708669 Uploaded
 3. Susanne Liljenberg, affärsutvecklare och en av Granits grundare, delar med sig av sina bästa tips om hur man tillsammans med barnen skapar en allt-på-sin-plats-struktur för både små och stora barn.

  # vimeo.com/85708672 Uploaded
 4. Susanne Liljenberg, affärsutvecklare och en av Granits grundare, delar med sig av sina bästa tips om hur man skapar ordning och reda på skrivbordet eller i sitt hemmakontor.

  # vimeo.com/85708673 Uploaded
 5. Susanne Liljenberg, affärsutvecklare och en av Granits grundare, tipsar om hur man förenklar vardagen med en årsplan och griffelytor.

  # vimeo.com/85711834 Uploaded

Granit funktion och förvaring - Förvaringstips

Granit funktion & förvaring PRO

Förvaringstips från Granit.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.