1. Landai ens mostra l’experiència de la Nadia, una noia que va haver de fer-se passar per home per tal de sobreviure al seu propi país, l'Afganistan. Amb el seu testimoni recorrem els espais íntims i geogràfics de la seva història.

  Documental realitzat per Mapasonor amb la col·laboració de l'associació ASDHA

  # vimeo.com/4491095 Uploaded 397 Plays 0 Comments
 2. Any 2001, a l'Afganistan cau el règim talibà i acaba una cruel guerra de prop de 25 anys.
  El març del 2002 vam visitar els afganesos refugiats al Pakistan i entrem a l'Afganistan, un nou país de portes obertes, una situació desconeguda per als propis afganesos.

  --------------------------------------------------------------

  2001, in Afghanistan the Taliban regime falls and ends a bitter war of nearly 25 years.
  In March 2002 we visited Afghan refugees in Pakistan and into Afghanistan, a new open country, an unfamiliar situation for the Afghans themselves.

  # vimeo.com/9702840 Uploaded 379 Plays 0 Comments
 3. Año 2001, en Afganistán cae el régimen talibán y termina una cruel guerra de cerca de 25 años.
  En Marzo del 2002 visitamos los afganos refugiados en Pakistán y entramos en Afganistán, un nuevo país de puertas abiertas, una situación desconocida para los propios afganos.

  ------------------------------------------------------------
  2001, in Afghanistan the Taliban regime falls and ends a bitter war of nearly 25 years.
  In March 2002 we visited Afghan refugees in Pakistan and into Afghanistan, a new open country, an unfamiliar situation for the Afghans themselves.

  # vimeo.com/9680916 Uploaded 315 Plays 0 Comments
 4. La visión de los hechos del 11 de Septiembre en las zonas rurales aisladas de Afganistán, resulta chocante a nuestros ojos. Documental sobre qué supusieron los atentados del 11 de Septiembre en NY para Afganistán. Afganos de zonas muy remotas del país hablan de cómo vivieron aquel día y lo que sintieron.

  # vimeo.com/19697196 Uploaded 432 Plays 0 Comments
 5. El documental ens apropa a la realitat de les dones a l'Afganistan, així com a les seves inquietuds, preocupacions, esperances i perspectives de futur.
  El documental recull l'experiència i l'activisme d'associacions de dones afganeses, i fa un repàs de les mancances que tenen les dones a nivell social, institucional i polític a l'Afganistan a través d'entrevistes a diverses dones que conformen el moviment associatiu femení afganès.
  En aquest sentit, "Golha (flors)" és també un directori en format audiovisual de les principals ONGs de dones afganeses que treballen per tal de millorar la situació de la dona en el país, i que formen part de la xarxa Afghan Women's Network.

  # vimeo.com/8739887 Uploaded 333 Plays 0 Comments

Afganistan

mapasonor

Recull de documentals realitzats per Mapasonor sobre l'Afganistan.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.