1. Hvert år afholdes en messe om Europa for alle større modtagere af midler fra Nævnet for fremme af oplysning og debat om EU, hvilket giver en spændende og alsidig forsamling af organisationer og foreninger, der beskæftiger sig med Europa. Rina Ronja Kari fortæller i dette interview om Folkebevægelsen mod EU og partiets mærkesager.

  Medvirkende: Rina Ronja Kari, Folkebevægelsen mod EU.
  Vært: Ida Synnestved
  Produktions År: 2011
  Produceret af: Mediehuset København

  # vimeo.com/125568528 Uploaded
 2. Hvert år afholdes en messe om Europa for alle større modtagere af midler fra Nævnet for fremme af oplysning og debat om EU, hvilket giver en spændende og alsidig forsamling af organisationer og foreninger, der beskæftiger sig med Europa. I dette interview med Jens-Kristian Lütken fra den tværpolitiske organisation Europabevægelsen kan du høre lidt om organisationens daglige arbejde.

  Medvirkende: Jens-Kristian Lütken, Europabevægelsen.
  Vært: Ida Synnestved
  Produktions År: 2011
  Produceret af: Mediehuset København

  # vimeo.com/125568529 Uploaded
 3. Casper W. Hald fortæller i dette interview om Europæisk Ungdom og organisationens arbejde.

  Om Europa-Messe
  Hvert år afholdes en messe om Europa for alle større modtagere af midler fra Nævnet for fremme af oplysning og debat om EU, hvilket giver en spændende og alsidig forsamling af organisationer og foreninger, der beskæftiger sig med Europa.

  Medvirkende: Casper W. Hald, Europæisk Ungdom
  Vært: Ida Synnestved

  Produktions År: 2011
  Produceret af: Mediehuset København

  # vimeo.com/125568532 Uploaded
 4. Hvert år afholdes en messe om Europa for alle større modtagere af midler fra Nævnet for fremme af oplysning og debat om EU, hvilket giver en spændende og alsidig forsamling af organisationer og foreninger, der beskæftiger sig med Europa. Præsentation af messen og programmet.

  Medvirkende:
  Vært: Ida Synnestved
  Produktions År: 2011
  Produceret af: Mediehuset København

  # vimeo.com/125568560 Uploaded
 5. Hvert år afholdes en messe om Europa for alle større modtagere af midler fra Nævnet for fremme af oplysning og debat om EU, hvilket giver en spændende og alsidig forsamling af organisationer og foreninger, der beskæftiger sig med Europa. I dette klip kan du se formand for Europa-Nævnet Claus Larsen-Jensens åbningstale.

  Medvirkende: Claus Larsen-Jensen, Formand for Europa-Nævnet.
  Vært: Ida Synnestved
  Produktions År: 2011
  Produceret af: Mediehuset København

  # vimeo.com/125568609 Uploaded

Europa-nævnet

Bideo PRO

Nævnet for Fremme af Debat og Oplysning om Europa (Europa-Nævnet) blev nedsat som følge af afstemningen om Maastricht-traktaten i 1992. Nævnets formål er at ruste danskerne til at tage stilling til europapolitiske spørgsmål gennem upartisk at støtte oplysnings-…


+ More

Nævnet for Fremme af Debat og Oplysning om Europa (Europa-Nævnet) blev nedsat som følge af afstemningen om Maastricht-traktaten i 1992. Nævnets formål er at ruste danskerne til at tage stilling til europapolitiske spørgsmål gennem upartisk at støtte oplysnings- og debatskabende initiativer i den danske offentlighed.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.