1. Voor FOX Sports verzorgen wij de veldregistraties in de stadions, de studio's in Amsterdam, het online streaming platform en de eindregie. Hoe is het om mee te werken aan deze projecten? Bekijk deze aflevering en kom erachter waarom het werken bij onze bedrijven zo leuk is. Momenteel hebben we meer dan 30 vacatures. Kijk op technologiemaakttv.nl voor meer informatie.

  # vimeo.com/126302247 Uploaded 466 Plays 0 Comments
 2. Aflevering vier van Technologie Maakt TV. Voor Talpa hebben wij de techniek achter Utopia bedacht en gebouwd. Dagelijks verzorgen wij de support op afstand en op locatie. Door het succes in Nederland hebben wij dit ook mogen herhalen voor Newtopia, de Duitse versie van Utopia. Hoe is het om mee te werken aan zo'n project? Bekijk deze aflevering en kom erachter waarom het werken bij onze bedrijven zo leuk is. Momenteel hebben we meer dan 30 vacatures. Kijk op technologiemaakttv.nl voor meer informatie.

  # vimeo.com/126302248 Uploaded 1,038 Plays 0 Comments
 3. Aflevering drie van Technologie Maakt TV. Dagelijks leveren wij tientallen films aan bij de grote Video on Demand platformen Netflix, iTunes, Videoland en Google Play. Hoe is het om op deze afdeling te werkent? Bekijk deze aflevering en kom erachter waarom het werken bij onze bedrijven zo leuk is. Momenteel hebben we meer dan 30 vacatures. Kijk op technologiemaakttv.nl voor meer informatie.

  # vimeo.com/126302249 Uploaded 800 Plays 0 Comments
 4. Aflevering zes van Technologie Maakt TV. Voor de NPO en RTL hebben wij twee grote video on demand platformen gebouwd. Hoe is het om mee te werken aan zo'n project? Bekijk deze aflevering en kom erachter waarom het werken bij onze bedrijven zo leuk is. Momenteel hebben we meer dan 30 vacatures. Kijk op technologiemaakttv.nl voor meer informatie.

  # vimeo.com/126302250 Uploaded 717 Plays 0 Comments
 5. Bekijk deze aflevering en kom erachter waarom het werken bij onze bedrijven zo leuk is. Momenteel hebben we meer dan 30 vacatures. Kijk op technologiemaakttv.nl voor meer informatie.

  # vimeo.com/126236736 Uploaded 947 Plays 0 Comments

Technologie Maak TV

Infostrada | Dutchview

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.