1. La Fira d'Economía Solidària estrena la unificació de Monedes Socials al Principat

  # vimeo.com/189958486 Uploaded 155 Plays 0 Comments
 2. Ja hi som!
  Debatent sobre la Borsa de Treball: Què és treball? Treball versus Feina, Labor... Connotacions filològiques i etimològiques.
  Debatent com s'ha d'entendre el concepte de treball a l'entorn post-materialista, post-capitalista, post jeràrquic.
  Qüestionant-nos el sentit del treball respecte la satisfacció. El mercadeig i la negociació i especulació amb l'atur.
  Preguntant-nos si treballem pel plaer de fer-ho i entre d'altres, pel plaer social (tant de les relacions com de la satisfacció de sentir-se'n part contributiva). Si el plaer per la feina - quan és útil i cobreix necessitat - ens dona el gust de realitzar-nos al marge de l'amenaça d'incentiu-càstig i si fins tot malgrat aquesta dicotomia, malgrat el sou; que el sou i el comptar les hores, el cost, comptabilitzar beneficis, no ens representa un càstig incòmode en si mateix.
  Això ens du a plantejar-nos una vaga de salaris a perpetuïtat a partir de cert moment, per exemple. O analitzar-ne les virtuts i avantatges.
  - Seguim, però, valorant objectius, valorant com establir reciprocitat justa.
  Cap al col·lectiu, entenent que la primera participació cap a la CiC, s'ha d'entendre com a voluntària, des de l'activisme. Tot i que amb el temps, o quan es doni una necessitat imprescindible a cobrir, es pot buscar un perfil afí als objectius i capacitat per les tasques a dur a terme; implicant, en un cas així, oferir des del comú, una reciprocitat immediata. Primarien, però, les persones que s'han anat implicant en àmbits voluntàriament i mostren entendre, estimar i compartir els objectius.

  # vimeo.com/120229637 Uploaded 32 Plays 0 Comments

Autogestió Iniciatives Properes

Cooperativa Integral Catalana

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.