1. "Breukentrein' is een applicatie voor de multitouchtafel, het is multi-user en multitouch. In de animatie ziet u wat er op de tafel gebeurt. Ook dit is een applicatie van ONWIJS Multitouch Specialists. ONWIJS is een deskundige, ervaren, servicegerichte applicatie-ontwikkelaar voor multitouchtafels. Vele bibliotheken, musea, onderwijs- en zorginstellingen zijn enthousiaste klanten van ONWIJS Multitouch. Bent u ook benieuwd? ONWIJS heeft een multitouch oplossing voor elk budget, elke doelgroep en elke doelstelling. Misschien ook wel voor u! Bel of mail ons: info AT onwijs.com. Graag tot ziens.

  # vimeo.com/80975667 Uploaded 7 Plays 0 Comments
 2. "Combinatiespel Europa' is een applicatie voor de multitouchtafel, het is multi-user en multitouch. In de animatie ziet u wat er op de tafel gebeurt. Ook dit is een applicatie van ONWIJS Multitouch Specialists. ONWIJS is een deskundige, ervaren, servicegerichte applicatie-ontwikkelaar voor multitouchtafels. Vele bibliotheken, musea, onderwijs- en zorginstellingen zijn enthousiaste klanten van ONWIJS Multitouch. Bent u ook benieuwd? ONWIJS heeft een multitouch oplossing voor elk budget, elke doelgroep en elke doelstelling. Misschien ook wel voor u! Bel of mail ons: info AT onwijs.com. Graag tot ziens.

  # vimeo.com/80975955 Uploaded 27 Plays 0 Comments
 3. Combinatiespel om de tafels te oefenen.
  Het spel heeft een keuzemenu met meerdere niveaus.
  Leren de tafels door samen te werken.

  "TafelCombi' is een applicatie voor de multitouchtafel, het is multi-user en multitouch. In de animatie ziet u wat er op de tafel gebeurt. Ook dit is een applicatie van ONWIJS Multitouch Specialists. ONWIJS is een deskundige, ervaren, servicegerichte applicatie-ontwikkelaar voor multitouchtafels. Vele bibliotheken, musea, onderwijs- en zorginstellingen zijn enthousiaste klanten van ONWIJS Multitouch. Bent u ook benieuwd? ONWIJS heeft een multitouch oplossing voor elk budget, elke doelgroep en elke doelstelling. Misschien ook wel voor u! Bel of mail ons: info AT onwijs.com. Graag tot ziens.

  Niveau 1: Tafel van 1, 2, 3
  Niveau 2: Tafel van 4, 5, 10
  Niveau 3: Tafel van 6, 8
  Niveau 4: Tafel van 7, 9,
  Niveau 5: Tafel tot 20

  In alle niveaus worden eerder aangeboden tafels herhaald.

  Matching game to practice the tables.
  The game has a menu with multiple levels.
  Learn the tables by working together.

  Level 1: Table 1, 2, 3
  Level 2: Table of 4, 5, 10
  Level 3: Table 6, 8
  Level 4: Table 7, 9,
  Level 5: Table for 20

  At all levels previously offered tables.are repeated.

  # vimeo.com/80976117 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 4. "Kaart applicatie' is een applicatie voor de multitouchtafel, het is multi-user en multitouch. In de animatie ziet u wat er op de tafel gebeurt. Ook dit is een applicatie van ONWIJS Multitouch Specialists. ONWIJS is een deskundige, ervaren, servicegerichte applicatie-ontwikkelaar voor multitouchtafels. Vele bibliotheken, musea, onderwijs- en zorginstellingen zijn enthousiaste klanten van ONWIJS Multitouch. Bent u ook benieuwd? ONWIJS heeft een multitouch oplossing voor elk budget, elke doelgroep en elke doelstelling. Misschien ook wel voor u! Bel of mail ons: info AT onwijs.com. Graag tot ziens.

  # vimeo.com/80976347 Uploaded 171 Plays 0 Comments
 5. "Kaart applicatie' is een applicatie voor de multitouchtafel, het is multi-user en multitouch. In de animatie ziet u wat er op de tafel gebeurt. Ook dit is een applicatie van ONWIJS Multitouch Specialists. ONWIJS is een deskundige, ervaren, servicegerichte applicatie-ontwikkelaar voor multitouchtafels. Vele bibliotheken, musea, onderwijs- en zorginstellingen zijn enthousiaste klanten van ONWIJS Multitouch. Bent u ook benieuwd? ONWIJS heeft een multitouch oplossing voor elk budget, elke doelgroep en elke doelstelling. Misschien ook wel voor u! Bel of mail ons: info AT onwijs.com. Graag tot ziens.

  # vimeo.com/80977460 Uploaded 868 Plays 0 Comments

Onwijs

Onwijs Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.