1. De Hut is het hoogst gelegen en dichtst bij zee gesitueerde vakantiehuis van Vlieland. Meer info op: dehut.vlie.nl

  # vimeo.com/226699768 Uploaded 352 Plays 0 Comments
 2. Mini-portret van Vincent Kikstra. Eén van de meest markante Vlielanders. Woont op 40 meter hoogte naast de vuurtoren. Jutter en strandvisser, redder van gestrande zeehonden. Bovenal een eigenzinnig natuurmens. Muziek: Celine Cairo 'Got Me Good'.

  # vimeo.com/128158459 Uploaded 1,549 Plays 1 Comment
 3. De Hut is het hoogste geleden en dichts bij zee gesitueerde huisje van Vlieland. Het terras ligt in een kuil-vorm, dus volledige privacy.

  # vimeo.com/220677284 Uploaded 56 Plays 0 Comments
 4. Voormalig garnalenvisser Harm (74) wil een 'beetje onder de mensen blijven'. Levensgezellin Josephine doet de catering aan boord van de Phoca. Er kunnen maximaal twaalf mensen aan boord. Een sfeerfilmpje over twee prachtmensen en hun passie.

  # vimeo.com/134191856 Uploaded 333 Plays 1 Comment
 5. Ieder jaar in het eerste weekend van september wordt het festival Into The Great Wide Open op Vileland gehouden. Muziek, lekker eten, kunst en bovenal samenzijn met leuke mensen op prachtige locaties. De 6.000 tickets zijn steevast binnen vijf minuten uitverkocht. Deze clip uit 2014 geeft een sfeerbeeld van het festival en de mensen die er komen.

  # vimeo.com/128353568 Uploaded 83 Plays 0 Comments

Authentiek Vlieland

Raph Schouten Plus

Op dit videokanaal staan korte filmpjes over authentieke Vlielanders, gepassioneerde ondernemers, mooie evenementen en unieke plekjes waar wij heel blij van worden. Het geeft een inkijkje in de minder bekende kant van Vlieland. Dit kanaal is ook bedoeld…


+ More

Op dit videokanaal staan korte filmpjes over authentieke Vlielanders, gepassioneerde ondernemers, mooie evenementen en unieke plekjes waar wij heel blij van worden. Het geeft een inkijkje in de minder bekende kant van Vlieland. Dit kanaal is ook bedoeld als informatiebron voor de huurders van De Hut (dehut.vlie.nl).

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.