Jewan Zoom

# vimeo.com/242781346 Uploaded 217 Plays 0 Comments

Follow

Jewan Zoom

Jewan Zoom Production PRO

Det er på alle måder en romantisk kærlighedshistorie, der ligger bag hvert bryllup og en meget glædelig begivenhed, man vil deler med familie, venner og bekendte. Ikke kun til selve bryllupsdagen men også bagefter. Man vil gerne sender en god bryllupsvideo…


+ More

Det er på alle måder en romantisk kærlighedshistorie, der ligger bag hvert bryllup og en meget glædelig begivenhed, man vil deler med familie, venner og bekendte. Ikke kun til selve bryllupsdagen men også bagefter. Man vil gerne sender en god bryllupsvideo til familie, venner og bekendte som ikke har bopæl i samme land som en selv. Senere er det også noget særligt at fejre bryllupsdagen. I kan give hinanden en gave eller se på bryllupsvideo. I kan mindes den store dag og se jer selv og jeres gæster. I vil viser bryllupsvideo til jeres børn og børnebørn. Derfor er det vigtigt at bryllupsvideo har en kvalitet (f. eks. god billeder, god lyd, god dynamik) som I kan være stolt af. Det kan kun et bryllupsvideo som er udført professionelt fra begyndelse til end. En god bryllupsvideo er næsten lige så vigtigt som drømmekjolen for bruden.
Så, hvem kan? JEWAN ZOOM kan.
Vi kan lave jeres bryllupsvideo i professionelt kvalitet.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.