Det du mærker, tæller også

Denne film kan du bruge til at tænke over eller sætte en dialog i gang om støtte på arbejdspladsen.

Et godt psykisk arbejdsmiljø fremmer glæden ved arbejdet og påvirker os – også når vi holder fri. Det du mærker, betyder altså noget for både dig, din kollega og arbejdspladsen. Har du lyst til mere viden, så tjek detdumærker.dk. Siden er målrettet detailhandlen og fyldt med inspiration. Her finder du flere film, gode råd og masser af nyttig viden, så der ikke er langt fra det du mærker til handling. Du kan også finde os på facebook.com/detdumaerker.

BAR Handel arbejder for et godt arbejdsmiljø inden for detailhandelsområdet. Gennem vores gratis vejledningsmaterialer og værktøjer kan du få hjælp til jeres arbejdsmiljøarbejde.

# vimeo.com/66648628 Uploaded 635 Plays 0 Comments

Follow

Det du mærker, tæller også

BFA Handel PRO

"Det du mærker, tæller også" er en informationskampagne om psykisk arbejdsmiljø. Kampagnen vejleder arbejdsgivere, ledere og medarbejdere om, hvordan de aktivt kan forholde sig til det psykiske arbejdsmiljø på deres arbejdsplads. Der er foreløbigt produceret…


+ More

"Det du mærker, tæller også" er en informationskampagne om psykisk arbejdsmiljø. Kampagnen vejleder arbejdsgivere, ledere og medarbejdere om, hvordan de aktivt kan forholde sig til det psykiske arbejdsmiljø på deres arbejdsplads. Der er foreløbigt produceret 12 film, som er omdrejningspunktet for materialet.

Læs mere om kampagnen og Branchearbejdsmiljørådet for detailhandel på siden detdumaerker.dk

 

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.