1. Aquest vídeo és una mostra de les activitats que van oferir els membres de la masia taller Viu la vinya a tots els nens i nenes que van visitar el seu l'estand de l'Ajuntament de Vilafranca a les fires de maig.

  Viu la vinya (viulavinya.cat) és un projecte de descoberta de la vinya i el seu entorn, impulsat conjuntament per la fundació Mas Albornà i Bodegues Torres. Aquest és un projecte pensat per a tot tipus de col·lectius que vulguin aprendre i compartir una bona estona amb nosaltres.

  Si vols saber més sobre nosaltes entra a masalbornà.org

  Tots els nostres vídeos a masalborna.tv

  # vimeo.com/96578558 Uploaded 59 Plays 0 Comments
 2. Aquest és el vídeo de la verema de La Masia taller Viu la vinya. Tots junts veurem com es feia la verema antigament gràcies a les diferents activitats didàctiques que ens ofereix aquesta expèriencia amb la natura.

  Bodegues torres i la Fundació Mas Albornà són els impulsors d'aquest projecte obert a escoles, famíles, centres ocupacionals, esplais, etc.

  # vimeo.com/131553119 Uploaded 100 Plays 0 Comments
 3. Aquest és el video resum d'algunes de les activitats que van omplir el nostre estand de les fires de maig aquest any.

  Aquestes Fires de maig de Vilafranca han estat les més participatives. Amb un renovat i colorista estand amb l’exposició de totes les activitats i iniciatives que fem, hem rebut visites il·lustres com la del Conseller de Medi Ambient Santi Vila així com gran afluència a les activitats que hi hem organitzat: costura, música, xifres i lletres, bijuteria i salsa.

  # vimeo.com/97814812 Uploaded 49 Plays 0 Comments
 4. Aquest és el vídeo resum de les activitats de l'estand de Mas Albornà a les Fires de maig 2015 de Vilafranca del Penedès.

  Aquest any des de la fundació hem presentat una nova activitat de negoci. El taller de serigrafia i confecció.

  A Mas Albornà treballem diàriament per a millorar la qualitat de vida de la nostra gent i gràcies a activitats com aquesta ho fem possible.

  # vimeo.com/128368656 Uploaded 44 Plays 0 Comments

La Fundació Mas Albornà a les Fires de Maig de Vilafranca

Mas Albornà Plus

En Aquest Canal i podem veure els videos de la Fundació Mas Albornà a les fires de Maig de Vilafranca

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.