1. Talon uusi elämä!

  Upeasti peruskorjattu, yhdessä tasossa oleva omakotitalo. Tämä koti on uudistettu korkealuokkaisin materiaalein ja hienostuneella tyylillä!

  Tämä arkkitehti Antero Roinin alunperin 1972 suunnittelema talo näyttäytyy nyt uudistuksen myötä todella edukseen ja tyylissä on säilytetty

  hienosti talon alkuperäinen henki.

  Suuret ikkunat luovat valoa useasta eri suunnasta ja ihana vaaleus korostuu entisestään. Takkahuoneen lämpöinen tunnelma houkuttelee

  nauttimaan oman kodin rauhasta. Pohjan käytännöllisyys toimii isommallekin perheelle!

  Kustannustehokasta asumista sinulle, joka arvostat tyylia ja laatua!

  Tule ja ihastu tähän kauniiseen kotiin!

  Esittelyt ja myynti:

  Kirsi Tikka, LKV

  044 032 4000

  kirsi.tikka@huom.fi

  # vimeo.com/136013114 Uploaded 108 Plays 0 Comments
 2. Toimivapohjainen ja valoisa remontoitu kaksio, huoneisto sijaitsee toisessa kerroksessa ja on remontoitu kauttaaltaan, huoneistosta on poistettu kylpyhuoneen-ja vaatehuoneen välinen seinä toimivuuden lisäämiseksi, kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan, keittiön välitila ja pöytätasot uusittu, ovien-ja ovenkarmien vaihto. Haukilahden hyvät palvelut ja ulkoilumahdollisuudet aivan ulottuvilla. Yhtiössä on oma satelliittiantennijärjestelmä, jolla välitetään huoneistoihin neljä maksutonta kanavaa. Laatua arvostavalle, varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut: Vesa Sillman 0400-512055, Merike Kuvvas 040-6628525.

  # vimeo.com/131031778 Uploaded 131 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/130452126 Uploaded 6 Plays 0 Comments

Real Estate Marketing

Mikael Karlbom

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.