1. WORD COPRODUCENT VAN SOMER
  EN REALISEER MEE DE DROOM VAN 26 SPELERS

  Victoria Deluxe en Potemkino draaien in juli de langspeelfilm ‘SOMER’. Het verhaal is het boeiende relaas van een diverse groep Belgen op een camping aan de Belgische kust en werd geschreven met een maximale inbreng van de 26 deelnemers. Somer is een authentieke feelgood movie die ons uitdaagt te dromen over hoe het leven zou kunnen zijn.

  Voor de opnames verblijven we in juli 2015 met de hele cast en crew drie weken lang op een camping in Lombardsijde. Een grote uitdaging waar we vol spanning naar toe leven! Het budget voor de film is, volgens klassieke filmnormen, zeer ‘low’ en proberen we rond te krijgen met sponsoring via deze crowdfundingsactie. We willen graag 15.000 euro inzamelen bij onze burgerbevolking.

  Het verhaal vind je op de website van Victoria Deluxe: victoriadeluxe.be/somer/. Via de facebookpagina facebook.com/SomerFilm kan je dagelijks de making-of van de film mee beleven.

  Steun ons verblijf op de camping in juli met
  • 5 euro voor een zaklamp
  • 20 euro voor een slaapzak
  • 50 euro voor een tent
  • 100 euro voor een caravan
  • 150 euro voor een verblijf in een vakantiewoning

  De donateurs verwerven eeuwige roem door een persoonlijke vermelding op de aftiteling van de film. Vanaf 50 euro bieden we je een exclusieve voorstelling aan in aanwezigheid van de volledige cast.

  We zijn elk van jullie nu al oprecht en eeuwig dankbaar. Doe je mee?

  # vimeo.com/131080390 Uploaded 918 Plays 0 Comments

Somer

Victoria Deluxe PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.