1. Hvad er meningen med livet? Hvor stammer jeg fra? Kan stillbilleder danse? Kan handicappede score?

  Fredag den 4. juni præsenterer Filmværkstedet kortfilm, dokumentar og eksperimentalfilm produceret af talentfulde filmskabere. Filmene vises samlet kl. 19.15 og 21.00. Efter visningerne er der fest og networking i AstaBar.

  Der er fri entré til de to visninger, og billetter kan bestilles fra den 25. maj på telefon 3374 3412. Der er genvisning den 18. juni kl. 21.45.

  # vimeo.com/11834277 Uploaded 331 Plays 1 Comment
 2. Filmværkstedet / DFI præsenterede 5. marts 2010 en håndfuld unge, talentfulde filmskaberes kortfilm i Cinemateket.

  BARNERØV - Instruktør: CAMILLA RAMONN

  Felix fylder 11 år i morgen. Han er med i en drengebande, og når man fylder 11 år, siger de store drenge, at man skal ned til Sisse på legepladsen. For Sisse, der er 14 år, hun giver sex for en burger. Det kræver bare, at man ved hvad sex går ud på.

  BUYING A CRIB IN SILICON VALLEY - Instruktør: CAMILLA PAULA ANDERSEN

  Kjeld Svendsen og Tina Yasmin Abdullah skal købe en vugge til deres første barn. De er begge højt specialiserede computeringeniører og bor i Silicon Valley. Men det viser sig ikke at være så let, som man skulle tro.

  HAN SKAL DOG DØ
  Instruktør: JESPER RAVN

  Filmen er optaget i et take på en rulle 16 mm-film, som er klippet over i to lige lange stykker og placeret i to kameraer. Jørgen Leth træder ind i billedet og læser digtene ’Hælder alting ud’ og ’Kneppe’.

  KASPER SPEZ – DAGEN DERPÅ Instruktør: STEFAN SØRENSEN

  Kasper Spez – dagen derpå er fortællingen om perioden under indspilningen af Fantasten, Kasper Spez’ anmelderroste debutalbum. Filmen fokuserer på de hændelser og følelser, som danner grobund for albummets sange. I filmens otte kapitler kommer vi helt tæt på Spez i denne periode, på godt og ondt.

  # vimeo.com/11646926 Uploaded 455 Plays 0 Comments
 3. Venskaber trues, liv og død er i infight og 68’ernes børn diskuterer konsekvenserne af deres forældres valg. Fredag den 7. maj indbyder Filmværkstedet til premiere i Cinemateket på en kortfilm og to dokumentarer produceret af unge, talentfulde filmskabere. Filmene vises i to blokke kl. 19.15 og 21.15. Efter visningerne er der lagt op til fest og networking i AstaBar. Der er fri entré til de to visninger, og billetter kan bestilles fra den 23. april på telefon 3374 3412. Der er genvisning den 21. maj kl. 19.15.

  # vimeo.com/11460644 Uploaded 126 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/8840146 Uploaded 110 Plays 0 Comments
 5. Filmværkstedet præsenterer kortfilm af unge, talentfulde filmskabere.

  Fredag den 9. april kl. 19.15 og igen 21.15 viser vi tre funklende nye kortfilm produceret med støtte fra Filmværkstedet i Filminstituttets store biograf, Cinemateket, og Asta Bar lægger sig til rådighed for efterfølgende premiere-party.

  Der er fri entré til de to visninger, og billetter kan bestilles fra den 23. marts på telefon 3374 3412. Der er genvisning den 23. april kl. 19.15.

  # vimeo.com/10229590 Uploaded 400 Plays 0 Comments

SneakBar - Filmværkstedet

SneakBar - Filmværkstedet

SneakBar er Filmværkstedets premierearrangement. Det er her, de kommende danske filmtalenter viser hvad de kan. Utallige store instruktører, fotografer, tonemestre osv. har taget deres første spæde skridt ind i filmens verden gennem Filmværkstedet. Og…


+ More

SneakBar er Filmværkstedets premierearrangement. Det er her, de kommende danske filmtalenter viser hvad de kan. Utallige store instruktører, fotografer, tonemestre osv. har taget deres første spæde skridt ind i filmens verden gennem Filmværkstedet. Og nu er det tid til at få deres film ud til publikum, ud i biografens mørke!

Cinemateket på Gothersgade præsenterer den første fredag i hver måned – på nær december og januar, juli og august – et program af kortfilm og dokumentarer, støttet af Filmværkstedet.

Der er fri entré, og filmene vises oftest kl. 19.15 og igen 21.15. Mellem og efter visningerne fortsætter premierefesten i Asta-baren.

På vores vimeo-kanal kan du se traileren for det kommende arrangement et par uger før premieren.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.