1. Az EnITLab Kft. és a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum három éve tartó együttműködésének eredményeként egy különleges tárlatvezetés keretében bemutatjuk az ország első iBeacon technológián alapuló beltéri lokalizációs rendszerét.

    Kétezer éves történelme során a katolikus egyház a rábízott tanítás átadására mindig felhasználta a legkorszerűbb eszközöket. A 21. század információ-technológiai újításai is bekerültek a pasztorációs munka eszköztárába.

    A Locbee jövőképe, hogy forradalmasítsa az emberek kultúrális, sportolási és vásárlási szokásait. Segítségével elérhetővé válnak interaktív, személyreszabott és kontextusfüggő mobil alkalmazások amelyek nagyban javítják a vásárlói, látogatói élményeket.

    A beltéri navigációs technológia előnyeire épülő megoldások segítik a látogatói, vásárlói szokások jobb megértését, hatékonyabb és kiszámíthatóbb reklámkampányok és törzsvásárlói rendszerek futtatását.

    # vimeo.com/131748706 Uploaded 246 Plays 0 Comments

Press events

Locbee

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.