1. Jani is mr NaturalBalance. He likes very much to keep himself in shape and balanced by the method he created - NaturalBalance! What do you think? Is this good enough for a 40-y Champ in orienteering concerning body and muscle condition and control? Try to do it at home!

  # vimeo.com/199634347 Uploaded 792 Plays 0 Comments
 2. Kun teet sitä mistä pidät ja toimintasi perustuu sopivasti osaamiseesi ja itsesi haastamiseen, ryhdyt mielelläsi päivän askareisiin. Jokainen päivä ei ole paras päivä, mutta jokainen päiväsi on toiminnan arvoinen. Jokaisesta päivästä voit innostua ja oppia jotain uutta, ja ennen kaikkea elää tätä päivää!

  # vimeo.com/137352647 Uploaded 19 Plays 0 Comments
 3. Natural Balance - luonnollinen tasapaino - on ollut osa urheilijan elämääni pikkupojasta lähtien. Nykyiseen malliinsa se muotoutui v.2010 ja on terävöitynyt viimeisen vuoden aikana. Rakkaudesta elämään olen kokeillut rajani ja käynyt myös rajan toisella puolella, jopa lähellä kehoni tuhoamista. Rakkaudesta elämään olen oppinut, että keho-mieli-tasapainossa tai harmoniassa, kuten itämainen viisaus meille opettaa, on todellinen elinvoima, elämän energia. Vain harmoniassa on mahdollista saada kaikki voimavarat käyttöön läsnäolevalla hetkellä. Jokainen kokee tämän yksilöllisesti ja kokemuksen kuvaukset voivat olla hyvinkin erilaisia. Suurin voima on aina Rakkaudessa, josta myös viha kumpuaa.

  # vimeo.com/136073702 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 4. Luonnonmukaisinta ravintoa löydämme kesäisin luonnosta. Mustikka-aika on parhaimmillaan, ja siniset marjat sekä vihreät lehdet ovat tehoravintoa kehollemme. Niistä kannattaa nauttia nyt ja pakastaa niin paljon kuin sopivalta tuntuu talven varalle. Juuri nyt ne ovat kuitenkin erinomaista ravintoa. Lapset kannattaa ottaa mukaan syömään marjoja luonnosta ja keräämään sen, mikä sopivalta tuntuu. Tärkeää on innostaa, ei pakottaa, koskee myös meitä aikuisia.

  # vimeo.com/136073061 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 5. Elämän arvostaminen on suhteellisen vapaan tahtomme valinta. Joka päivä voit valita, mihin aikasi käytät. Meillä on velvoitteemme, mutta ne ovat seurausta aikaisemmista valinnoistamme. Muutos on aina mahdollista.

  # vimeo.com/135960263 Uploaded 5 Plays 0 Comments

NaBa Vlogiydin

NaBa Oy Ltd Plus

Natural Balance, NaBa-videos: Tahto, Ajattelu, Tunne, Toiminta, Ravinto, Lepo ja Liikunta

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.