1. # vimeo.com/61121865 Uploaded 110 Plays 0 Comments
 2. Prezentare Hairfashion @ Hotel PLAZA Tg Mures realizat de Piros Hair&Beauty in colaborare cu WELLA Preofessionals Romania
  Un clip realizat de Studio Arten
  http://www.studioarten.ro

  # vimeo.com/61872246 Uploaded 148 Plays 0 Comments
 3. http://www.studioarten.ro

  # vimeo.com/66322996 Uploaded 249 Plays 0 Comments
 4. Video presentation of Surub Trade Company - Romania
  Soundtrack: Steve Jablonsky - You're A Soldier Now
  Production of Studio Arten - Romania
  http://www.studioarten.ro

  # vimeo.com/67124577 Uploaded 222 Plays 1 Comment
 5. Prezentare IRUM 2013
  Film realizat de Studio Arten

  Descriere companie:

  RUM, cu sediul în Reghin, un oraş cu tradiţie în prelucrarea lemnului, a fost fondat în 1953 cu scopul de a construi şi repara utilaje pentru industria forestieră. În 1969, după o perioadă dedicată cercetării în domeniu, s-au construit primele tractoare articulate forestiere. Dezvoltarea gamei de produse şi fiabilitatea utilajelor a dus la extinderea întreprinderii şi exportarea acestora pe 4 continente în anii '80.
  La inceputul anilor 90 a inceput o perioada grea in cadrul compainiei. Din lipsa investitiilor in tehnologii competitive si in infrasctructura, IRUM mergea in pierdere cu datorii semnificative, iar conditiile de lucru erau precare in hale deteriorate.
  În anul 1999 prin achizitia pachetului majoritar de acţiuni, IRUM devine membra a grupului MAVIPROD, si implicit o companie cu capital 100% românesc, sub conducerea familiei Oltean.
  În 2002 MAVIPROD a devenit Unic Distribuitor al motoarelor Perkins în România, fapt ce ne-a permis sa dotam utilajele românesti cu renumitele motoare englezeşti.
  Odată cu împlinirea a 50 de ani, în 2003, din pasiune pentru rezultate de succes am continuat programul de dezvoltare si retehnologizare inceput in 1999:
  Am dezvoltat secţia de turnătorie, acum una dintre cele mai moderne din ţară. Aici producem toate piesele turnate din oţel, fontă şi bronz ce intră în construcția utilajelor. În acelaşi timp, diferiţi clienţi beneficiază de piese turnate la o calitate deosebită.
  Secţia de debitare a fost dotată cu tehnologie germană de ultimă ora, punându-se accentul pe reducerea volumului de deşeuri şi a consumului de energie. Această echipare asigură totodată calitatea superioara a semifabricatelor şi implicit o productivitate crescută în sectorul prelucrărilor mecanice.
  Pe lângă echipamentele tradiţionale, care confera o flexibilitate ridicata in prelucrarea pieselor, departamentul de prelucrări mecanice IRUM, asigura un nivel de calitate ridicat si maximă eficiență prin maşinile cu comandă numerică de ultima generatie.
  Sectia noastră de tratamente termice este dotată cu echipamente moderne prevăzute cu soluţii de monitorizare și reglare a parametrilor de lucru de ultimă generație, asigurând un nivel calitativ de exceptie in timpul proceselor de cementare şi îmbunătăţire.
  Bazat pe aceste posibilitati extinse de productie, si pe profesionalismul angajatilor, fiecare produs este asamblat manual cu grija si atentie in hale special amenajate.
  Folosind conceptul de "Acţiune" şi "Rezultat", evoluţia tehnologică continuă la care e supusă compania se reflectă în produsele sale.
  Cu experiența acumulată în mai mult de jumătate de secol, am creat o gamă de utilaje proiectate ingenios şi de calitate, cum ar fi traditionalul Tractor Articulat Forestier TAF, si mai noul Tractor Agricol TAG. Tractoarele noastre sunt practice, robuste şi funcționale fără elemente inutile şi extravagante, proiectate să lucreze în orice condiții. Designul este caracterizat ca o îmbinare omogenă între formă şi funcție, ceea ce înseamnă că în spatele fiecărei forme există o funcție - fără forme inutile. Produsele noastre corespund normelor stricte impuse de Uniunea Europeană iar cheia succesului este dată de fiabilitatea şi calitatea acestora oferite la un preț accesibil.
  Ca şi marcă a grupului Maviprod, am avut avantajul de a beneficia de experiența grupului şi a unor companii de renume mondial cu care colaborăm.
  Indiferent de conditii, si la orice ora, clientii IRUM au la dispozitie serviciul de asistenţă tehnica la standarde ridicate. Acest serviciu are acoperire nationala dispunând de mai multe echipaje de service, dotate cu echipamente (aparatura) de diagnosticare şi intervenţie specifice. Se ofera: asistenţă în caz de urgenţă, logistica interventiilor, control şi coordonare, precum specialişti calificaţi şi cu o vastă experienţă.
  IRUM dispune de întreaga gamă de piese de schimb cu livrare imediată. Toate piesele sunt originale, având calităţile şi caracteristicile pieselor montate iniţial.
  Suntem o companie de ingineri, idei, meşteri ce căutam constant rafinarea produselor noastre. Sustinem protejarea naturii, credem in familie, în muncă cinstită şi în faptul ca totul ţine de client şi nu de tractor.
  Motivaţi din aceasta dorinta de a satisface clienţii, si respectul fata de mediu, ne continuăm evoluţia cu acelaşi entuziasm şi responsabilitate.
  Noi credem în fapte şi rezultate, de aceea putem spune că produsul nostru Trage şi face!
  http://www.irum.ro

  # vimeo.com/95725306 Uploaded 331 Plays 0 Comments

Studio Arten Corporate

Studio Arten

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.