1. Wat houdt horecaondernemers bezig? Waar zit hun passie? En waar lopen zij in de praktijk tegenaan? Hart van de Horeca gaat in een aantal afleveringen langs bij ondernemers om u in tien minuten te informeren en inspireren over zaken als gastbeleving, biercontracten en innovatie & rendement.

  # vimeo.com/134090757 Uploaded
 2. Tweede aflevering van Hart van de Horeca. Innovatie en rendement

  # vimeo.com/134090758 Uploaded
 3. Waarom krijgt de ene ondernemer een hogere korting op zijn bierprijs dan de ander? Is het een kwestie van goed onderhandelen? Of zit hier meer achter? In deze aflevering van ‘Hart van de Horeca’ vertellen horecaondernemers Maarten Hinloopen uit Den Haag en Erik Derksen uit Utrecht over hun ervaringen met de brouwers. Waar moet u op letten als u een contract aangaat? Doe uw voordeel met de ervaringen en tips van deze ondernemers.

  # vimeo.com/134090756 Uploaded
 4. In 'Drostes gastvrijheid', de eerste aflevering van het nieuwe KHN-programma Hart van de Horeca vertelt collega-horecaondernemer Harold Droste waar het volgens hem om draait in de horeca. Gastvrijheid! Maar wat is gastvrijheid? Hoe weet je of een gast ook de gastvrijheid voelt die je wil meegeven? En hoe ga je om met negatieve reacties van gasten op reviewpagina's?

  # vimeo.com/134090759 Uploaded

Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 245 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.400 horecaondernemers met bijna 200.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele…


+ More

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 245 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.400 horecaondernemers met bijna 200.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.
Op dit kanaal vindt u videomatriaal van KHN.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.