No videos have been added to this channel

HamarkFilm

HamarkFilm AB Business

HAMARKFILM producerar och distribuerar skolfilm för svenska skolan och våra nordiska länder. De flesta av våra filmer vänder sig till de lägre åldrarna i grundskolan, men vi producerar och distribuerar även filmer för högstadiet och gymnasiet. På HamarkFilm…


+ More

HAMARKFILM producerar och distribuerar skolfilm för svenska skolan och våra nordiska länder. De flesta av våra filmer vänder sig till de lägre åldrarna i grundskolan, men vi producerar och distribuerar även filmer för högstadiet och gymnasiet. På HamarkFilm sker en regelbunden dialog mellan producenter och pedagoger i syfte att filmerna ska bli så användbara som möjligt för svenska skolan. Vårt signum är kvalitet och vår styrka är att kunna skräddarsy filmerna efter svenska skolans läroplan och behov. Vi samarbetar med andra bolag och med pedagoger som har idéer om skolfilmer eller hela filmkoncept.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.