Kinder Klimaat Top 2010 | Children's Climate Summit 2010

Documentaire door: windkrachtfilms.nl

# vimeo.com/24650056 Uploaded 165 Plays 0 Comments

Follow

Kinder Klimaat Top 2010

Windkracht Films Plus

Kinderklimaattop, 29 november 2010 in Amsterdam
Zoë Veldman en Roman van den Broek nemen deel aan de Kinderklimaattop 2010. Zij zitten vol goede ideeën om de wereld duurzamer te maken. Samen met andere kinderen uit Nederland bedenken zij een plan dat…


+ More

Kinderklimaattop, 29 november 2010 in Amsterdam
Zoë Veldman en Roman van den Broek nemen deel aan de Kinderklimaattop 2010. Zij zitten vol goede ideeën om de wereld duurzamer te maken. Samen met andere kinderen uit Nederland bedenken zij een plan dat zij samen uitwerken en presenteren. De jury kiest daaruit een winnaar en of zij daarbij zitten?

Kinderklimaattop 30 november 2009 in Den Haag
Daniel Siha (11 jaar) vertelt over de oorzaken en oplossingen van het klimaatprobleem. ”We hebben er allemaal last van en moeten er ook allemaal wat aan doen”, motiveert Daniel de kijkers. Verder vertelt hij over de hoogtepunten van de Kinderklimaattop, de contacten met de deelnemers met Minister Cramer en over zijn indrukken als deelnemer. Bovendien licht hij zijn eigen plan toe om regenwater en beweging in energie om te zetten. Deze korte documentaire film (10 min 38 seconden) was in opdracht van 'Groene Voetstappen' en wordt ook vertoond op hun website.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.