1. Revija EOL je konec januarja organizirala okroglo mizo z željo prispevati k temu, da bi se, ker potekajo pogovori sedaj intenzivno na vseh ravneh, našle najboljše rešitve za delovanje trga odpadne embalaže.
  Govori Igor Petek

  # vimeo.com/36901957 Uploaded 184 Plays 0 Comments
 2. Revija EOL je konec januarja organizirala okroglo mizo z željo prispevati k temu, da bi se, ker potekajo pogovori sedaj intenzivno na vseh ravneh, našle najboljše rešitve za delovanje trga odpadne embalaže.
  Govori Leon Behin

  # vimeo.com/36901966 Uploaded 84 Plays 0 Comments
 3. Revija EOL je konec januarja organizirala okroglo mizo z željo prispevati k temu, da bi se, ker potekajo pogovori sedaj intenzivno na vseh ravneh, našle najboljše rešitve za delovanje trga odpadne embalaže.
  Govori Barbara Avčin Tržan

  # vimeo.com/36902953 Uploaded 60 Plays 0 Comments
 4. Revija EOL je konec januarja organizirala okroglo mizo z željo prispevati k temu, da bi se, ker potekajo pogovori sedaj intenzivno na vseh ravneh, našle najboljše rešitve za delovanje trga odpadne embalaže.
  Govori Igor Petek

  # vimeo.com/36902965 Uploaded 6 Plays 0 Comments
 5. Revija EOL je konec januarja organizirala okroglo mizo z željo prispevati k temu, da bi se, ker potekajo pogovori sedaj intenzivno na vseh ravneh, našle najboljše rešitve za delovanje trga odpadne embalaže.
  Govori Ivan Hajnšek

  # vimeo.com/36903152 Uploaded 49 Plays 0 Comments

Revija Embalaža Okolje Logistika

Fit media

Video posnetki, ki so nastali v okviru revije EOL, ki jo izdaja podjetje Fit media.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.