1. La Torre de l'Espanyol celebra una festa identitària i intergeneracional: la plantada del pi, on els protagonistes són els quintos i quintes del poble, però on participen veïns i familiars.

  # vimeo.com/221649145 Uploaded 462 Views 0 Comments
 2. L’elaboració de l’aiguardent continua en actiu en algunes poblacions de les Terres de l’Ebre, principalment de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre i sobretot en l’àmbit privat. L’únic poble on han recuperat una destil·laria municipal és Prat de Comte. N’hem documentat aquest procés

  # vimeo.com/218775380 Uploaded 135 Views 0 Comments
 3. Els armats i la Samaritana de Flix són dos dels elements més representatius de la Setmana Santa en aquesta localitat de la Ribera d'Ebre. Diumenge de Pasqua, formen part de la processó de l'Encontre, que té el moment culminant quan es reciten les desmes de la Samaritana.

  # vimeo.com/212066325 Uploaded 1,608 Views 0 Comments
 4. Imatges del funcionament dels passos de barca i de la tasca del barquer. Els tres únics passos de barca que encara trobem en actiu a les Terres de l'Ebre estan a la comarca de la Ribera d'Ebre a Miravet, Flix i Garcia

  # vimeo.com/209521720 Uploaded 124 Views 0 Comments
 5. Els diferents processos del treball amb la pauma a diversos pobles de les Terres de l'Ebre. Un treball i una important font d'ingressos econòmics que també servia com a centre socialitzador per a les dones d'aquests pobles.

  # vimeo.com/203988298 Uploaded 95 Views 0 Comments

IPCITE

Immaterial TE

Canal de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l'Ebre per difondre els diferents elements del patrimoni immaterial ebrenc registrats i també l'activitat desenvolupada en el marc del projecte.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.