1. Inregistrare webinar "Obtii mai mult pentru tine si clientii tai" din 21 septembrie 2016

  # vimeo.com/183802498 Uploaded 22 Plays 0 Comments
 2. DE CE si CUM poti utiliza Controlul Activitatilor Aflate in Progres pentru a scapa de stres si pentru imbunatatatirea performantelor tale.

  # vimeo.com/176568299 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 3. Buna, sunt Eugen Dragomir, AKT, trainer si consultant Lean / Agile, compania LearningManager. Daca ai ajuns sa vizionezi acest video, esti extrem de interesat de Kanban si de cariera ta ca si profesionist Agile. Cursul Kanban Management Professional se adreseaza celor ce deja utilizeaza Kanban si au participat deja la cursul Kanban System Design. Dup ace vei participa la ambele cursuri, vei obtine si certificatul Kanban Management Professional de la LeanKanban University, ceea ce iti va oferi noi perspective in cariera.
  Care este esenta cursului Kanban Management Professional? Mai in gluma, mai in serios, l-as caracteriza ca si un curs de “tips and tricks”. Vei obtine toate secretele desfasurarii unor sedinte de exceptie, sedinte ce fac parte din cadrul Kanban. Daca panoul Kanban este radiatorul de informatii, atunci sedintele sunt cele ce asigura transferul de informatii si alinierea membrilor echipei. De altfel conversatia ocupa un loc central in gandirea Agile, respectiv Kanban.
  La fel de important, este si faptul ca vei invata totul despre arsenalul existent in Kanban, dedicat imbunatatirii continue. Managementul Constrangerilor te va ajuta sa iti duci la indeplinire lucrarile mai rapid ca niciodata, iar tehnicile de reducere a risipei, te vor face eficient din punct de vedere al utilizarii resurselor.
  Mai sunt cateva surprize pe care ti le-am rezervat in acest curs. Spre exemplu scalabilitatea Kanban. Participa, si vei afla toate elementele care fac din Kanban un sistem extraordinar de management si imbunatatire continua. Te astept la curs.

  # vimeo.com/174714306 Uploaded 15 Plays 0 Comments
 4. Buna, sunt Eugen Dragomir, AKT, trainer si consultant Lean / Agile. Doresc sa te invit sa participi la cursul certificat Kanban System Design. Daca am fi fata in fata, la aceasta invitatie, sper ca mi-ai pune cel putin urmatoarele trei intrebari.
  1. DE CE KANBAN?
  Daca esti preocupat de Agile, atunci Kanban este cea mai flexibila cale de a implementa principiile Agile. Kanban este prin excelenta o cale evolutiva, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa treci prin chinurile de a implementa inca de la inceput noi proceduri, sisteme, roluri. Cu ajutorul panoului Kanban si a catorva reguli simple, iti vei incepe drumul de a fi maine mai bun decat astazi. Kanban iti va oferi un cadru complet Agile si in plus adaptabil oricarei echipe.
  2. DE CE UN CURS CERTIFICAT?
  Un curs certificat reprezinta o garantie a calitatii. Cursul Kanban System Design a fost construit de catre LeanKanban University, iar eu sunt unul din trainerii cu experienta, certificati de David J. Anderson, parintele metodei Kanban de la LeanKanban University.
  3. IMI FOLOSESTE IN CARIERA?
  Acest curs face parte din seria de doua cursuri ce iti vor permite obinerea certificarii de Kanban Management Professional. Este o certificare importanta si recunoscuta. Mai mult, vei avea o perspectiva clara asupra Agile si poate si mai important asupra unei metode coerente de imbunatatire continua. Practicand Kanban, vei fi apreciat pentru initiativele de imbunatatire, pentru calitatea lucrarilor si pentru timpul scurt de executie. Capacitatea ta de a conduce proiecte va creste exponential.
  La final vreau sa iti fac o promisiune. Dupa cele doua zile de curs vei putea incepe imediat sa utilizezi Kanban. Cursul iti va oferi toate elementele practice necesare. Crezi ca poate exagerez. Crede-ma ca NU. Nu vei fi de la inceput perfect in aplicarea Kanban. Dar cine vrea perfectiune, am afirmat deja deapre Kanban ca este o metoda evolutiva. Te astept la curs.

  # vimeo.com/174707716 Uploaded 31 Plays 0 Comments

Kanban

LearningManager

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.