1. Mermelada Estudio és un estudi de disseny industrial, fundat per Juan Miguel Juárez, Laura Blasco i Àlex Estévez. El seu treball es basa en trobar la singularitat en els objectes quotidians. Busquen l'harmonia entre objectes, conceptes i formes.

  # vimeo.com/148511042 Uploaded 173 Plays 0 Comments
 2. L'era digital i els nous avanços tecnològics han propiciat que una sèrie d'oficis artesanals desapareguin. Per combatre això i que no caiguin a l'oblit, Horiginals.cat comença aquesta setmana amb un recull de vídeos que mostren els arts i oficis oblidats. Cada setmana podreu trobar a l'apartat de L'altra cultura un ofici. Esperem que gaudiu.

  # vimeo.com/148500821 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 3. German Consetti concep l'escultura lligada a la vida, com un viatge circular. La matèria forma part del cercle creatiu.

  # vimeo.com/148393716 Uploaded 266 Plays 0 Comments
 4. La Adela i la Laura porten molts anys dedicant-se a l'ofici de la restauració. Dues professionals que treballen els materials amb una cura impressionant per a què no es faci evident el pas del temps. Descobreix Antic Restauro des de dins en aquesta peça visual.

  # vimeo.com/148377404 Uploaded 151 Plays 0 Comments
 5. Melo és membre del col·lectiu de graffiters Sexoful des de fa més de 20 anys. Encara ara es reuneixen els caps de setmana per pintar en família en el seu taller situat en una fàbrica d'artistes a l'Hospitalet. Pintar graffittis és més que un art, és una forma de viure.

  # vimeo.com/147753366 Uploaded 1,052 Plays 0 Comments

L'altra cultura

Horiginals

L’Hospitalet amaga una tradició cultural i artesana històrica que es dispersa entre el centenar de tallers i carrers de la ciutat. En aquest canal volem fer ressò al respecte.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.