1. L'estudiant Carlos Rodríguez ens explica com el seu treball de recerca de l'institut sobre una app per a mòbils es va convertir en un treball d'emprenedoria que va captivar al gegant de comunicacions Google.

  # vimeo.com/144506716 Uploaded 28 Plays 0 Comments
 2. L'expedició visionària. Considerat així mateix com un primat domesticat per la cultura, Jordi Serrallonga ens explica els orígens de l'home.

  “La ciència és la que té el millor mecanisme per explicar que el racisme no té sentit”

  # vimeo.com/143275508 Uploaded 145 Plays 0 Comments
 3. Monòleg del humorista Raúl Alcaraz sobre el català dels hospitalencs.

  # vimeo.com/141798935 Uploaded 2,957 Plays 0 Comments
 4. Aprofitant l'exposició de 15M: L'inici del canvi del Manuel J. Mora i Pedro Marín a l'Auditori Barradas, hem convidat al fotogràf a què ens expliqui de primera mà la seva experiència immortalitzant els moviments socials que s'han succeït en els últims anys.

  # vimeo.com/141064531 Uploaded 83 Plays 0 Comments

Speakers Corner

Horiginals

Volem millorar l'Hospitalet des del món de les idees. A través de xerrades de menys de deu minuts, personalitats d'alta credibilitat científica, cultural i social, faran tot el possible per apropar-se a aquest obejctiu, no poc ambiciós.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.