1. És una obra crítica, d’enfrontament; presenta batalla i guerra al món ruïnós i especulatiu que ens rodeja.
    Les seves armes: la creativitat, la ment oberta, el cant, el so, el crit, la terra, l’aigua i en definitiva el que som però hem deixat de ser els éssers anomenats humans; aigua, foc, llum, terra, aire i naturalesa.
    Aquesta acció es va generar a partir de la necessitat de denunciar una situació totalment insostenible, inhumana i per l’afectació d’aquesta en l’entorn on s’executa, l'especulació immobiliària. En aquest context, va començar la recollida de runa en edificacions on el fet de construir era incomprensible, i no es concep sense una manipulació i/o un xantatge previ en tots els nivells. Se’n van escollir tres; la primera pertany al govern de la Generalitat (govern regional), la segona a un ajuntament d’una ciutat i la tercera una casa d’un particular.
    Reflectint la total falta de control en aquesta problemàtica on estan involucrats tots els estaments governamentals inclús la ciutadania.
    http://www.isilsolvil.com

    # vimeo.com/138485780 Uploaded 240 Plays 0 Comments

Performance/Ritual

akangaepiaӁaauara

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.