1. За нас – децата-телевизионери, ЛЯТО 2015г. остави незаличими следи. Ваканцията в България ще помним дълго. Мислено ще се връщаме в дните на първата за екипа ни творческа командировка. За това ще ни помогнат и репортажите, които успяхме да заснемем. В тях се разказва за създадените контакти и нови приятелства. За срещите ни със стари приятели, с които се познавахме само задочно. За вълненията, че можем да се прегърнем и лично да им благодарим за дългогодишната подкрепа и приятелство.
    Днес искаме да разкажем за дългоочакваната от всички нас среща с част от екипа на радио "Татковина" – Пловдив, радиото на българите по света. Албена Пейкова и Илияна Нанчева ни очакваха с нетърпение в Пловдив. Г-жа Пейкова ни разходи из руините на древният град и ни разказа с много жар и видима гордост част от историята му. Отдели време да интервюира всеки един от нас. Изнесе ни един незабравим открит урок по радио журналистика.

    # vimeo.com/138699488 Uploaded 4 Plays 0 Comments

Детско студио "Телевизионери"

Televisionery

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.