1. Een jaar geleden besloot ik om me kandidaat te stellen voor het landelijk bestuur van D66. Na een korte campagne werd ik op 1 november gekozen op ons congres in Den Bosch. Ik ben nu ruim een half jaar aan de slag en opnieuw heb ik besloten me in een verkiezing te storten. Namelijk die voor voorzitter van D66.
  - Henk Beerten

  # vimeo.com/137894531 Uploaded 5 Plays 0 Comments
 2. Mijn motto: "Samenwerken werkt beter", heb ik niet voor niets gekozen. Ik denk dat als we de vele kennis en kunde in de partij beter met elkaar verbinden, we daar op alle niveaus profijt van kunnen hebben.
  Wil je mijn kandidatuur ondersteunen? Ik waardeer het zeer als je ook vrienden op mijn pagina wijst. Ook de aanbevelingen die ik uit hele hele land ontvang geven goede moed! Hartelijk dank!

  # vimeo.com/138141572 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 3. Vergeet niet te stemmen, het kan nog tot morgen 12u!

  # vimeo.com/138755692 Uploaded 15 Plays 0 Comments
 4. Een jaar geleden besloot ik om me kandidaat te stellen voor het landelijk bestuur van D66. Na een korte campagne werd ik op 1 november gekozen op ons congres in Den Bosch. Ik ben nu ruim een half jaar aan de slag en opnieuw heb ik besloten me in een verkiezing te storten. Namelijk die voor voorzitter van D66.

  - Henk Beerten

  # vimeo.com/136010984 Uploaded 23 Plays 0 Comments

Henk Beerten | Kandidaat voorzitter

Tobias van Elferen Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.