1. Draga Dinu Raisa Ariana Andra , “steaua ta ” straluceste din ce in ce mai tare, sa fii mereu puternica . Dumnezeu a pus in copila aceasta tot ce putea fi mai cald si mai frumos . Cu un chip atat de dulce si o voce care cutremura chiar si cea mai de piatra inima, sunt sigur ca va ajunge acolo unde si-a propus . Felicitari si multa sanatate si noroc si de asemenea putere de munca, in aceeasi masura cum, felicit parintii, familia, prietenii si profesorii care te sustin in parcursul tau . Raisa Ariana Andra Dinu – un copil talentat cu nume de sarbatoare si cu o voce de aur . Dinu Raisa Ariana Andra este o fetiţă foarte veselă, care te molipseşte imediat cu bucuria şi energia ei , esti o minunatie de fetita. Este imposibil să nu o îndrăgeşti, pentru că Raisa este un copil bun, iubitor şi plin de viaţă, care are întotdeauna o replică drăgălaşă la orice întrebare şi reuşeşte mereu să dăruiască bucurie celor din jur. Sa ai succes in continuare si fii mereu la fel de peresverenta si ambitioasa. Talentul cu care te-a inzestrat Dumnezeu trebuie intretinut cu multa munca si dragoste . Esti un copil bun si sunt sigur ca Dumnezeu va avea grija sa calci pe urmele cele mai frumoase ale acestui drum muzical. Ma bucur foarte mult pentru realizarile tale de pana acum, esti o persoana deosebita care ocupa un loc special in inima mea, iar eu iti doresc tot ce este mai bun de la Dumnezeu , multe realizari, mult succes , sanatate tie si familiei tale . Dintre toti copiii care i-am auzit tu canti cel mai frumos si cel mai bine. Este inevitabil că ea va ajunge o stea strălucitoare într-o zi. EA ESTE DEJA O STEA , pentru mine şi toţi prietenii mei . Sa nu te opresti niciodata , ai potential de mare clasa si iti doresc cu mare drag sa ajungi pe cele mai mari scene ale lumii ! FELICITĂRI DRAGĂ RAISA ! Felicitări ţie şi părinţilor tăi care ţi-au fost mereu alături şi au renunţat la multe “ daruri ale vieţii ” pentru ca tu să fii fericită ! Sa mergi inainte asa cum ai pornit si vei avea numai satisfactii in cariera ta muzicala ! Bravo, Raisa ! Nu esti doar foarte frumoasa si foarte talentata , esti si foarte buna si-i ajuti pe cei care sunt in impas !
    Te admir foarte mult pe tine pentru toate performantele muzicale la o varsta atat de frageda, dar si pe mama ta care iti este alaturi intotdeauna . Bravo Raisa ! Ai stralucit pe diverse scene din tara , esti o mare speranta a muzicii romanesti , esti visul nostru , visul romanesc . Emani liniste si pace pe unde mergi, nici macar rautaciosii nu au puterea sa impieteze sublima ta prezenta acolo si probabil ca Dumnezeu te rasplateste si pentru sufletul tau bun. SA FII SANATOASA SI SA FII MEREU BINECUVANTATA DE DUMNEZEU ! Sunt semne de la Dumnezeu ca vei reusi mereu . Rasplata a fost , este si va fi pe masura si oricum rasplata fiecaruia e sus in cer . Drum bun in viata ingeras ! sa nu uiti niciodata de cei care au crezut in tine si te iubesc neconditionat . Lor le e de ajuns doar ca te vad acolo sus pe scena cantand , altceva nu vor. Ai grija de tine si sufletelul tau . Ingerul ce a cucerit inimile tuturor , cand spui Raisa-Ariana-Andra spui talent ambitie , voce si binecuvantare de la Dumnezeu , capul sus si tot inainte ca mereu vor exista si persoane care vorbesc de rau , te iubim ingeras .

    # vimeo.com/140649053 Uploaded 93 Plays 0 Comments
  2. O minunatie de fetita . O voce minunata , desi are doar 8 ani si 1 luna . Superb ! Felicitări ! Citez : " Doctorii au spus nu, Dumnezeu a spus da! Un copil care nu avea nici o sansa sa traiasca....a invins....astazi prin Raisa am simtit lumina Domnului! Pe scena Festivalului Volare Denisa Stoian, Raisa prin cantec a dus credinta Divina in sufletele oamenilor ! " ~ Dinu Ariana Raisa Andra ~

    # vimeo.com/138934974 Uploaded 416 Plays 0 Comments

Dinu Ariana Raisa Andra

Denys Dany David

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.