1. rplab.hu
  A Lab első videoblogjában Zsolt elmondja, miért ne csinálj felüléseket, ha erős hasat és törzsizmokat akarsz, valamint mutat 3 olyan gyakorlatot, melyek kiválóan alkalmasak erre a célra.

  # vimeo.com/131406546 Uploaded 167 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/131761113 Uploaded 480 Plays 0 Comments
 3. rplab.hu

  Nagyon nagy jelentőséget tulajdonítunk a tükröben azonnal látható, szépen kerekedő izmok fejlesztésérnek. Nem szabad azonban megfeleldkeznünk a hátsó izomláncról, hiszen annak érdekében, hogy tartásunk helyes maradjon, érdemes legalább ugyan annyit foglalkozni a hátizmainkkal, mint a mell- és hasizmokkal.

  # vimeo.com/132539603 Uploaded 728 Plays 0 Comments
 4. rplab.hu

  Ne mondj le az edzésekről nyaralás közben sem!
  Pozsonyi Zsolt, Az R-med Akadémia szakmai vezetője összeállított Neked egy négy gyakorlatból álló, a teljes tested átmozgató és garantáltan kihívást jelentő mini edzésprogramot. A gyakorlatok végrehajtásához egyetlen eszköz, a Power Band szükséges, ami a mérete miatt kimondottan praktikus utazáskor.
  A négy gyakorlat:
  - Power Banddel nehezített fekvőtámasz
  - Egylábas guggolás PB-del
  - Döntött törzsű evezés PB-del
  - Pallof press kitörésben PB-del
  Zsolt bemutatja a gyakorlatok helyes végrehajtását, és felhívja a figyelmet azokra a kulcspontokra, hibákra, amik az edzés hatékonyságának szempontjából kritikusak. A gyakorlatok végrehajtásánál ne feledd, hogy a minőség mindenek előtt!
  Jó edzést nyaralás közben is!

  # vimeo.com/133881959 Uploaded 1,131 Plays 0 Comments
 5. rplab.hu

  Nem csak a sportpályán, hanem a mindennapi életben is nagyon fontos a hátsó izomlánc és a csípő izmok erősítése. A mellett, hogy a teljesítményt nagy mértékben javítja, ha eleget foglalkozol ezekkel a területekkel, a sérülések bekövetkezésének esélyét is jelentősen csökkentheted.

  Videoblogunkban Zsolt most 3 olyan kettlebell gyakorlatot mutat be, amelyek nem szokványosak és remekül fejlesztik az említett területeket. Érdemes megfogadni Zsolt tanácsait a végrehajtást illetően, és beiktatni őket akár saját, akár sportolóid edzéstervébe.

  # vimeo.com/138998195 Uploaded 1,927 Plays 0 Comments

trxlower

R-mediaLine PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.