1. Axxi is een accountantskantoor te Kuurne. Axxi begeleidt innoverende starters, groeibedrijven en gevestigde vennootschappen

  Bij Axxi kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met accountancy, audit & fiscaliteit. Naast een persoonlijke contactpersoon die de tijd neemt om uw bedrijf grondig te leren kennen, kunt u steeds rekenen op een geëngageerd team dat samen over enorm veel kennis en expertise beschikt. De waarden van Axxi kunnen ze in één zin samenvatten: Continu oprecht vooruitdenken!

  Axxi werkt met hun klanten nauw samen op hetzelfde softwareplatform: BoCount Dynamics.

  Charlotte Vanlerberghe, partner Axxi: “BoCount Dynamics is een totaalpakket. Het is een performante boekhoudsoftware en financieel samenwerkingsplatform waarmee we samen met onze klanten op een efficiënte manier kunnen werken en inzicht verkrijgen. Door de nauwe samenwerking boeken we tijdswinst en kunnen we ons meer focussen op taken met toegevoegde waarde. Bovendien is BoCount Dynamics uitbreidbaar en kunnen we onze klanten extra functionaliteit aanbieden zoals facturatie, voorraadbeheer, relatiebeheer, enzovoort. Een echte online ERP-software waarmee ons klanten hun bedrijf kunnen runnen.”

  http://www.bocount.net
  http://www.axxi.be

  # vimeo.com/173611000 Uploaded 78 Plays 0 Comments
 2. BoCount Dynamics is een innovatief samenwerkingsplatform voor accountants en hun klanten.

  Accountant en klant werken met BoCount Dynamics moeiteloos samen op dezelfde omgeving en data. U beslist samen met uw klant wie verantwoordelijk is voor welke taken zoals verwerking van facturen, aangifte van btw, opmaak van de jaarrekening en inkomstenfiches, en zoveel meer.

  BoCount Dynamics is meer dan louter een financiële oplossing. Zonder bijkomende investering geniet uw klant van een pakket dat hij kan blijven gebruiken van startup tot internationale speler, wat op zijn beurt uw klantenbinding aanzienlijk kan verhogen.

  http://www.christiaens.net
  http://www.christiaens.net/nl/software/bocount-dynamics

  Music by the magnificent Bensound (Cute)
  http://www.bensound.com

  # vimeo.com/139462880 Uploaded 14 Plays 0 Comments
 3. BoCount Dynamics is een innovatieve oplossing van Microsoft voor accountants en hun klanten. Makkelijk te gebruiken en snel te implementeren.

  Accountant en klant werken met BoCount Dynamics moeiteloos samen op dezelfde omgeving en data. U beslist samen met uw klant wie verantwoordelijk is voor welke taken zoals verwerking van facturen, aangifte van btw, opmaak van de jaarrekening en inkomstenfiches, en zoveel meer.
  U geniet hierbij van alle voordelen van de cloud: altijd en overal beschikbaar op elk toestel, snel te implementeren en steeds up to date. Of nu werkt met een PC of laptop op kantoor, of via uw tablet in het buitenland, dit maakt voor BoCount Dynamics geen verschil.
  Met BoCount Dynamics kunt u vragen of documenten vlot onderling uitwisselen en maakt u bovendien meer tijd vrij voor advies en taken met toegevoegde waarde.

  Gezien BoCount Dynamics een Microsoft product is, blijft u ook werken binnen uw vertrouwde Microsoft omgeving en herkent u moeiteloos elementen uit andere Office-producten.
  Exporteren van gegevens naar Word, Excel of Outlook gebeurt in een handomdraai.
  Indien u dit wenst kunnen ook dashboards en kerncijfers in real-time gevisualiseerd worden op uw bestaand klantenportaal in Office 365 via SharePoint of PowerBI.

  BoCount Dynamics is meer dan louter een financiële oplossing.
  Zonder bijkomende investering geniet uw klant van een pakket dat hij kan blijven gebruiken van startup tot internationale speler.
  Beheer van aan- en verkopen en de opvolging van uw voorraden kunt u ook moeiteloos opvolgen met de geïntegreerde ERP en CRM functionaliteiten van BoCount Dynamics.
  U kunt dus voortaan de bestaande dienstverlening als accountant voor uw klant verder optimaliseren en uitbreiden. BoCount Dynamics zorgt hierbij voor de nodige integratie en een aangepast licentiemodel.

  BoCount Dynamics, dé oplossing voor de accountant met visie

  http://ww.christiaens.net
  http://www.christiaens.net/nl/software/bocount-dynamics

  Music by the magnificent Bensound (Cute)
  http://www.bensound.com

  # vimeo.com/139463137 Uploaded 18 Plays 0 Comments

BoCount Dynamics

Christiaens

BoCount Dynamics is innovatieve software voor accountants en hun klanten.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.