1. Nerotec står bak produktideen "Super Grip" - et tilsynelatende enkelt, men finurlig konstruert plasthåndtak som gjør det lettere å trekke tungt med tau og muskelkraft

  # vimeo.com/137949170 Uploaded
 2. Norges første dedikerte Audio Forensics Lab, Sandell Audio Labs AS, er inkubatorbedrift. Med unik ekspertise og programvare skal de bistå rettsvesen og politi med å analysere stemmen i bevisførsel.

  # vimeo.com/137948368 Uploaded
 3. En lys idé om en trådløs taxilampe er nå er i ferd med å realiseres i samarbeid med Proventia og flere andre gode hjelpere. Idéskaper

  # vimeo.com/137948365 Uploaded
 4. Med solid kjernekompetanse på batteri- og celleteknologi skreddersyr gründerne i Grenland Energy batterier til maritime kunder. Går det som de vil, er batteriedrevne båter like vanlig som el-biler om få år.

  # vimeo.com/137603771 Uploaded
 5. Er du gründer eller har du gode ideer du ønsker å ta videre? Efaringene viser at sjansen for å lykkes øker betydelig hvis ideen utviklet gjennom en inkubator. Her får gründeren betydelig bistand til å utvikle sin forretningsidé til å bli en bedrift som etterhvert kan vokse.

  # vimeo.com/137593963 Uploaded

Proventia

Proventia Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.