1. Οι διαιτητές θα πρέπει «να περιμένουν και να δουν» εάν το παιχνίδι μπορεί ν’ αναπτυχθεί πριν το διακόψουν. Ωστόσο μόλις το παιχνίδι σταματήσει δεν μπορεί να αρχίσει πάλι μέχρι να εφαρμοστεί ο απαιτούμενος πειθαρχικός έλεγχος

  # vimeo.com/142897342 Uploaded 4 Plays 0 Comments
 2. Οι διαιτητές θα πρέπει «να περιμένουν και να δουν» εάν το παιχνίδι μπορεί ν’ αναπτυχθεί πριν αυτό διακοπεί. Σ’ αυτή τη περίπτωση η ομάδα, που δέχθηκε την παράβαση, χάνει το πλεονέκτημα.

  # vimeo.com/142897338 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 3. Το παιχνίδι σωστά αφήνεται να συνεχιστεί κι ορθά παρατηρείται ο παραβάτης στην επόμενη διακοπή. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι διαιτητές θα πρέπει να χρησιμοποιούν το σήμα του πλεονεκτήματος ώστε να βοηθήσουν επικοινωνιακά την απόφαση.

  # vimeo.com/142897337 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 4. Σωστά ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι. Οι διαιτητές δεν πρέπει να χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους σε τέτοιες περιπτώσεις και να διασφαλίζουν ότι ο παίκτης, που διέπραξε το ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα, σωστά παρατηρείται.

  # vimeo.com/142897340 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 5. Οι διαιτητές θα πρέπει να «περιμένουν και να βλέπουν» εάν το παιχνίδι μπορεί ν’ αναπτυχθεί πριν σταματήσουν το παιχνίδι.

  # vimeo.com/142897341 Uploaded 3 Plays 0 Comments

Διαχείριση θεμάτων

Greek Ref

Διαχείριση θεμάτων

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.