1. Fire film om børns oplevelser med skilsmisse. Fortalt af børn til børn. Instruktør Rikke Hallund. Produceret af (c) Perlefilm. Se mere på skilsmissefilm.net

  # vimeo.com/72647342 Uploaded 177 Plays 0 Comments
 2. Dette er den syvende af i alt otte film om børns oplevelser ved skilsmisse fortalt med ord og billeder af børnene selv. Filmen indgår som en del af Skilsmissefilm - læs mere på skilsmissefilm.dk. Filmen er produceret af Perlefilm, tilrettelagt af Rikke Hallund og Børneringen. De medvirkende børn er fra Louis P klubben, som er en del af Børneringen. Filmene er blevet til med støtte fra Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.
  Film 1-4 er beregnet på elever på mellemtrin.

  # vimeo.com/132235610 Uploaded 991 Plays 0 Comments
 3. Dette er den femte af i alt 8 film om børns oplevelser ved skilsmisse fortalt med ord og billeder af børnene selv. Filmen indgår som en del af Skilsmissefilm - læs mere på skilsmissefilm.dk. Filmen er produceret af Perlefilm, tilrettelagt af Rikke Hallund og Børneringen. De medvirkende børn er fra Louis P klubben, som er en del af Børneringen. Filmene er blevet til med støtte fra Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.
  Film 5-8 er beregnet på elever på mellemtrinnet.

  # vimeo.com/132254865 Uploaded 1,106 Plays 0 Comments
 4. Dette er den sjette af i alt otte film om børns oplevelser ved skilsmisse fortalt med ord og billeder af børnene selv. Filmen indgår som en del af Skilsmissefilm - læs mere på skilsmissefilm.dk. Filmen er produceret af Perlefilm, tilrettelagt af Rikke Hallund og Børneringen. De medvirkende børn er fra Louis P klubben, som er en del af Børneringen. Filmene er blevet til med støtte fra Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.
  Film 1-4 er beregnet på elever på mellemtrin.

  # vimeo.com/132277386 Uploaded 1,184 Plays 0 Comments
 5. Dette er den ottende af i alt otte film om børns oplevelser ved skilsmisse fortalt med ord og billeder af børnene selv. Filmen indgår som en del af Skilsmissefilm - læs mere på skilsmissefilm.dk. Filmen er produceret af Perlefilm, tilrettelagt af Rikke Hallund og Børneringen. De medvirkende børn er fra Louis P klubben, som er en del af Børneringen. Filmene er blevet til med støtte fra Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.
  Film 1-4 er beregnet på elever på mellemtrin.

  # vimeo.com/135661242 Uploaded 741 Plays 0 Comments

Skilsmissefilm

Perlefilm PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.