1. Vi elsker Mauritius for naturen, strandene og de skønne luksuriøse resorts, der skaber rammerne om en perfekt solferie.

  # vimeo.com/275578477 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 2. I lander i den idylliske lagune og træder ud på det blødeste hvide sand. Palmerne svajer i vinden, og store smil og forfriskninger byder jer velkommen til jeres ferieparadis. Velkommen til Vakkaru! Resortet åbnede i slutningen af 2017 og allerede få måneder efter besøgte vi personligt resortet, for at vurdere om Vakkaru skulle have en plads blandt vores udvalgte på Maldiverne. Vores høje forventninger blev heldigvis indfriet, og vi er glade for at kunne tilbyde vores rejsende eksklusive 80days-fordele på Maldivernes nye stjerne i Det Indiske Ocean.

  # vimeo.com/266273382 Uploaded 43 Plays 0 Comments
 3. I Baa Atollen ligger det stilrene og eksklusive luksus resort Amilla Fushi. En af vores all time favoritter i Maldiverne. Tag en tur indenfor.

  # vimeo.com/255051208 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 4. Hovedinspirationen for det luksuriøse boutiquehotel Les Sources de Caudalie er det såkaldte ”Franske Paradox”. Mere præcist referer udtrykket til forskning, der viser at kosten og livsstilen i det sydlige Frankrig tyder på at være godt for helbredet. Og det er svært ikke at være enig i, at fantastisk rødvin, olivenolie af højeste kvalitet og gode råvarer må være gode for både krop og sjæl, vel?

  # vimeo.com/252846544 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 5. Livet på kanten. Midt i Omans Al Hajar bjergkæde gemmer det smukke eco-boutiquehotel Alila Jabal Akhbar sig som en hemmelig arkitektonisk perle, der kun er for de særligt udvalgte. Beliggenheden er slående smuk, og her kommer betydningen af bjergtagende virkelig til sin ret. I befinder jer i 2500 meters højde, omgivet af de høje majestætiske bjerge og dramatiske kløfter.

  # vimeo.com/252329074 Uploaded 23 Plays 0 Comments

The Dream Travel Collection

80days PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.