1. 10 winnaars van Northern Flight reizen af naar Noorwegen om het Noorderlicht te zien. Alleen wordt er nog iets meer van ze verwacht... Idee: TBWA. Filmproductie: B&I.

  # vimeo.com/162360175 Uploaded
 2. Brand movie for the famous Light + Building event in Frankfurt

  # vimeo.com/154599692 Uploaded
 3. De ziekte van Batten (Batten Disease), is een erfelijke stofwisselingsziekte die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. De stichting Beat Batten! (“Versla Batten!”) heeft als doel te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van deze ziekte.

  Deze TV commercial maakt deel uit van een nationale campagne die mede mogelijk is gemaakt door de vrijwillige bijdrage van Studio MAD, reclamebureau Brand Builders, mediabureau Vizeum en online marketingbureau Adwise. Met de campagne hoopt de stichting dat meer mensen de website stopdeziektevanbatten.nl weten te vinden en zo de naamsbekendheid van de ziekte van Batten en het draagvlak voor de stichting wordt vergroot.

  Dankzij het gebruik van een 4K camera hebben we beelden met een zeer hoge resolutie kunnen leveren. Deze beelden van een jong kind worden gaandeweg de commercial steeds meer verstoort door special effects. Daarnaast bevat de commercial ook geanimeerde beelden en bijzondere audio effecten.

  Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Brand Builders voor stichting Beat Batten!

  # vimeo.com/136943225 Uploaded 544 Plays 0 Comments

My work

Floris Hulsmann Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.