Klarafestival 2016

Gezocht: Secret Maestro’s om deel te nemen aan de Air conducting contest van Klarafestival & Proximus

Waag je kans en doe mee aan de Proximus Air Conducting Contest @ Klarafestival!
> Klik hier om mee te doen!

Upload een filmpje van jezelf dirigerend volgens de kunsten van het vak op Johannes Brahms' Hongaarse dans Nr. 5. Doe dit vòòr 14 maart en ronsel zoveel mogelijk stemmen op het Proximus platform voor Klassieke Muziek (link naar wedstrijd).

Wie?
Zing je Schubert onder de douche? Sla je de maat mee met Bach in de file? Heb je je altijd al afgevraagd hoe het voelt om in de schoenen van een dirigent te staan? Dan ben jij dé persoon die we zoeken. Vergeet Air guitar en luchtdrummen, ‘Air conducting’ is de nieuwste, meeste klassevolle manier om je helemaal te laten gaan!

Prijs?
Niemand minder onze nationale trots, dirigent Dirk Brossé zet zijn schouders onder de wedstrijd en kiest de meest ‘virtuoze’ winnaar die zal genieten van een weekendje Parijs voor twee, en een uitstap naar de prachtige Opéra Bastille. Extravagent temperament, inlevingsvermogen en zotte moves hebben een streepje voor bij de eindselectie!

# vimeo.com/158891611 Uploaded 7 Plays 0 Comments

Klarafestival 2016

Klarafestival Plus

#Klarafestival 2016

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.