1. “Pårørende” er en personligt motiveret teaterforestilling om at være pårørende til en psykisk sårbar. Den skabes på baggrund af autentiske historier og interviews.
  I løbet af foråret sidste år (2014) har der været stor fokus i medierne på psykisk sårbare, og deres udfordringer i hverdagen, bl.a. via dokumentarprogrammer på DR.
  Det har sat gang i en nødvendig debat om psykisk sårbarhed, hvilket er super positivt.
  Men glemmer vi de pårørende?
  I forbindelse med vores research og interviews har vi erfaret, at de fleste pårørende føler sig oversete og magtesløse i forhold til den psykisk sårbares sygdom, behandlersystemet og omgivelserne, og at de ikke nødvendigvis er klar over, der er hjælp at hente via fx pårørendeforeninger.
  Teater HVIDE RUM ønsker at lave et forebyggende arbejde for at informere, bryde tabuet og åbne op for dialogen omkring, at de pårørende har brug for støtte til at få hverdagen til at fungere sammen med den psykisk sårbare. Og i det hele taget til at få deres eget liv til at fungere som pårørende. Mange pårørende oplever selv psykiske lidelser som følge af at være pårørende, fordi de ikke får hjælp.
  “Pårørende” er en forestilling, der kærligt og respektfuldt berører et emne, der har behov for at blive berørt. De medvirkende i forestillingen er selv pårørende. Forestillingen er skabt af pårørende for pårørende.

  # vimeo.com/144765400 Uploaded 951 Plays 0 Comments

Stage performance/Theater

Teater Hvide Rum

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.