1. Internet of Things ose ne Shqip interneti i sendeve eshte shume I perhapur ne vendet e zhvilluara dhe tashme kompania Tech360 e ben me te prekshme. Ndiqeni animacionin dhe nese serisht do keni pyetje atehere na shkruani ne sales@ tech360.al

    Shpresojme qe se bashku te ndertojme nje komunitet me te shendetshem dhe miqesor per te gjithe ne.

    # vimeo.com/144999062 Uploaded 17 Plays 0 Comments

Tech360 Ltd

Tech360 Albania

IoT, Smart Business and many more

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.