1. Hjertesvigt betyder, at hjertets pumpefunktion er nedsat. Hør overlæge Nana Valeur fortælle, hvad en nedsat pumpefunktion gør ved kroppen.

  # vimeo.com/259325666 Uploaded 307 Plays 0 Comments
 2. Symptomerne på leddegigt kan være diffuse, og især i den tidligere fase af sygdommen kan det være svært at stille diagnosen. Sådan var det også for Birgitte Jansbak, der havde symptomer i flere år, inden hun endte ud i et 11 måneders langt udredningsforløb. Hvis du har symptomer, der minder om leddegigt, kan du måske have glæde af at høre Birgittes fortælling.

  # vimeo.com/272539397 Uploaded 175 Plays 0 Comments
 3. Birgitte Jansbak var i et flere måneder langt forløb, før hun fik stillet diagnosen leddegigt, og behandlingen begyndte at virke. I den tid var hun meget plaget af smerter og stivhed i hænderne. Derfor var det nærmest en lettelse, da hendes hænder begyndte at hæve, for så blev sygdommen også tydelig for andre.

  # vimeo.com/272548784 Uploaded 14 Plays 0 Comments
 4. For Birgitte Jansbak var det en stor lettelse at få diagnosen leddegigt, for så kunne der endelig gøres noget ved det. Hun kom i behandling med Methotrexat, men mærkede ingen effekt af medicinen i de første mange uger. Hun fik derfor ordineret endnu et præparat, men så begyndte Methotrexaten pludselig at virke. Det var som at blive født på ny, fortæller hun her.

  # vimeo.com/272567082 Uploaded 195 Plays 0 Comments
 5. Behandlingen af hjertesvigt kan inddeles i symptombehandling og livsforlængende behandling. Hør overlæge Nana Valeur fortælle om de forskellige behandlingstyper.

  # vimeo.com/257677587 Uploaded 268 Plays 0 Comments

Netdoktor

Netdoktor Media A/S PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.