PlanteIT

 1. Jens Lei, har lavet tildelingskort for udsæd. Han sår ekstra udsæd på bakketoppe, og hvor han erfaring for, at afgrøden spirer dårligere. Landskonsulent Lans Bonde Eriksen støtter ideen om graduerede udsædsmængder, og anbefaler endvidere at nedsætte udsædsmængden i lavninger.

  # vimeo.com/266272317 Uploaded
 2. Nyttevirkningen af kvælstof i gyllen afhænger blandt andet af teknikken og vejret. Et nyt gratis værktøj giver dig et godt bud på nyttevirkningen af kvælstof på den dag, gyllen bringes ud. Det betyder at du kan justere handelsgødningen meget præcis og dermed optimere både kvælstoffet og bundlinien.

  # vimeo.com/267401160 Uploaded
 3. Med den nye version af Cropnote er det muligt at sende beskeder til bedrifter som har specifikke sorter eller afgrøder eller har adresse i bestemte områder, eller en kombination af de tre typer af filtre.

  # vimeo.com/264040367 Uploaded
 4. I videoen vises hvordan man let kommer i gang med FarmTime.

  # vimeo.com/262939375 Uploaded
 5. I videoen vises det hvordan man, let over overskueligt, kan håndtere husdyrgødning Mark Online i relation til gødningsregnskab og samtidig opnå en række faglige fordele for landmanden.

  # vimeo.com/252664625 Uploaded

PlanteIT

SEGES Business

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.