1. Conferència “El català, la llengua de 10 milions d’europeus”

  Per Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya.

  Universitat Pompeu Fabra, 7 d’abril del 2010.

  http://www.puc.cat

  # vimeo.com/10911199 Uploaded 104 Plays 0 Comments
 2. La Comissionada d'Universitats i Recerca rep el manifest de la campanya Estudiantspelcatalà.cat per part dels estudiants i anuncia la voluntat política per part del DIUE de desplegar l'article 6.4 de la LUC. A més anuncia una participació dels estudiants en la política lingüística en l'ensenyament superior.

  # vimeo.com/4458145 Uploaded 160 Plays 0 Comments
 3. Josep Maria Terricabras, professor de filosofia de la UdG, fa la reflexió final de la jornada.

  # vimeo.com/4441033 Uploaded 240 Plays 0 Comments
 4. Conferència organitzada per la Plataforma Universitària pel Català en la que Philip Rasico explica la seva opinió sobre la política lingüística a la universitat i a Catalunya.

  Uploaded 1 Play 0 Comments

Plataforma Universitaria pel Català (PUC)

PUC.tv a la carta

Benvinguts al servei de vídeo a la carta de PUC.tv!

En aquest espai podreu trobar vídeos dels actes i conferències que organitza la PUC.

Recordeu que ens podeu seguir en directe a través de PUC.tv http://www.mogulus.com/puctv
Acerca de mí:

Qui som?

La Plataforma…


+ More

Benvinguts al servei de vídeo a la carta de PUC.tv!

En aquest espai podreu trobar vídeos dels actes i conferències que organitza la PUC.

Recordeu que ens podeu seguir en directe a través de PUC.tv http://www.mogulus.com/puctv
Acerca de mí:

Qui som?

La Plataforma Universitària pel Català (PUC) és una associació estudiantil implantada a la Universitat Pompeu Fabra amb l'objectiu de promocionar la llengua i cultura catalanes en l'àmbit universitari. La nostra actuació consisteix en la realització d'activitats culturals (conferències, actes lúdics, premis) i en dialogar amb el personal docent per tal de conscienciar i animar els professors no catalanoparlants a fer un esforç per emprar la llengua catalana. També oferim als estudiants el Servei d'Intermediació per la Llengua, que pretén ser el nexe d'unió entre estudiants i professors per resoldre els diferents conflictes lingüístics que es puguin donar a les aules.

La PUC va néixer el 2005, fruit de la preocupació d'un grup d'estudiants d'Economia i ADE, després de comprovar la pobra presència del català en les assignatures que havíem anat rebent els darrers anys a la Universitat Pompeu Fabra. Considerem que, ja que vivim en un país on el seu idioma es troba en plena situació de normalització lingüística, la Universitat, per la seva rellevant tasca cultural, ha de ser pionera en ajudar a tirar endavant la llengua. Actualment l'associació la composen estudiants de diverses carreres i cursos de la UPF i està oberta a tothom qui vulgui participar-hi.

http://www.puc.cat

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.