Hvad kan en Commodore 64 fra starten af 80'erne sige om hvor digitaliseringen er i dag? Janus Sandsgaard, Fagchef for IT og Digitalisering, Dansk Erhverv tager os via 80'ernes visioner om en computer i hvert et hjem, med tilbage til nutiden hvor der er en computer er i hver en lomme. Hvor data og regnekraft ikke længere er en forhindring. Den hastige digitale transformation og disruption kommer fra hele nye fronter. Men den bør ses som en mulighed for og et krav på at finde på nye idéer og løsninger, der skaber ny forretning. Janus maner også til besindighed - for "gør som Google" retorikken er ikke nødvendigvis vejen frem for alle.

# vimeo.com/149503316 Uploaded 728 Plays 0 Comments

Digital Jul 2015

socialsquare

Digital jul 2015
I Socialsquare har vi sat os for at bruge december på at undersøge, hvad digitaliseringen betyder for virksomheder og organisationer i en række brancher.

Vi har fanget 24 spændende og meget forskellige personer, der alle sidder med…


+ More

Digital jul 2015
I Socialsquare har vi sat os for at bruge december på at undersøge, hvad digitaliseringen betyder for virksomheder og organisationer i en række brancher.

Vi har fanget 24 spændende og meget forskellige personer, der alle sidder med digitalisering på radaren på den eller anden måde hvad enten de sidder i en startup, i en etableret virksomheder eller i en interesseorganisation. Vi har spurgt dem hvilke muligheder de ser i digitaliseringen? Hvor er de væsentligste udfordringer? Og hvad tænker de der kommer til at ske fremadrettet?

Hver dag i hele december vil vi på denne side åbne en ny låge. Følg med, del og kommenter gerne på hvad du tænker.

Glædelig jul, Socialsquare
http://www.socialsquare.dk/jul2015/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.