1. Food Heroes introduction video with english sub

  # vimeo.com/199846677 Uploaded 48 Plays 0 Comments
 2. Agri meets Design is hét platform waar boeren en ontwerpers elkaar ontmoeten en samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken.

  Onze huidige tijd vraagt om een nieuwe aanpak van grote maatschappelijke vraagstukken. Hoe gaan we de wereld op een duurzame manier voeden? Door het organiseren van ontmoetingen tussen boeren en ontwerpers, en het initiëren en ondersteunen van concrete samenwerkingen en projecten, laat Agri meets Design zien hoe design slimme en vernieuwende oplossingen kan bieden voor complexe ontwerpopgaven in de agri- en foodsector. Agri meets Design houdt je via deze website en social media op de hoogte van succesvolle samenwerkingen tussen boeren en ontwerpers en biedt inspiratie uit binnen- en buitenland.

  # vimeo.com/188882058 Uploaded 694 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/142974704 Uploaded 407 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/142974919 Uploaded 341 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/142975110 Uploaded 282 Plays 0 Comments

FoodLab

studio APVIS Plus

Browse This Channel

Shout Box

 • studio APVIS

  In het najaar van 2015 is een nieuwe reeks ontmoetingen van start gegaan tussen intensieve veehouders uit de Peelregio in Brabant en creatief ondernemers. De Peelregio in Brabant staat bekend om haar intensieve veehouderij. Hoe boeren, burgers en de omgeving in deze regio optimaal kunnen samenwerken is al langere tijd onderwerp van gesprek.

  FoodLabPeel is een langlopend kunstproject dat gaat over het maatschappelijk vraagstuk van voedsel en voedselproductie en de invloed van voedsel op de cultuur, en richt zich specifiek op de uitdagingen en problemen in de Peelregio. Doel van het project is door co-creatie tussen kunstenaar en boer nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen, die op een bijzondere wijze bijdragen aan de transitie van deze regio. FoodLabPeel heeft de afgelopen periode een aantal boeren met prangende vraagstukken geselecteerd. Zij zullen tijdens de Dutch Design Week ontwerpers ontmoeten, waarna zij samen een co-creatie traject starten.

  FoodLabPeel gaat van start op de Dutch Design Week 2015. Op vrijdag 23 oktober ontmoeten 6 boeren en 12 ontwerpers elkaar voor een eerste kennismaking. In het najaar zullen uiteindelijk 4 duo’s samenwerken aan een vraagstuk.

  FoodLabPeel is een gebiedsgericht kunstproject dat onderdeel uitmaakt van het Agri meets Design programma van 2015-2016. FoodLabPeel is een samenwerking tussen het brabants kenniscentrum kunst en cultuur en ZLTO, ondersteund door het Peelnetwerk, provincie Noord-Brabant en The Art of Impact.

  agrimeetsdesign.com/food-lab-peel/

  by studio APVIS

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.