A Jazz Night At The Blue Hall 2012

A Jazz Night At The Blue Hall 2012

Jazz Night At The Blue Hall Plus

Op 3 maart 2012 kwamen 27 muzikanten samen in Brasschaat voor een "Jazz Night at the Blue Hall".

De 27 muzikanten waren Evert, Robbe, Laura, Ties, Julie, Tiffany, Victor, Roan, Frank, Eneas, Sven, Simon, Lotte, Diederik, Walter, Kristof, Yannick,…


+ More

Op 3 maart 2012 kwamen 27 muzikanten samen in Brasschaat voor een "Jazz Night at the Blue Hall".

De 27 muzikanten waren Evert, Robbe, Laura, Ties, Julie, Tiffany, Victor, Roan, Frank, Eneas, Sven, Simon, Lotte, Diederik, Walter, Kristof, Yannick, Matthieu, Jill, Heleen, Karl, Roland, Marc ,Sofie, Jasper, Chris en Anton. Deze pagina geeft een overzicht van alle optredens van die avond in de volgorde van het programma.

Tenlsotte nog dit: het concept van het concert was een jazzcafé. Het geroezemoes op de achtergrond mag dan de opnames al eens verstoren, het is vooral een bewijs van de geweldige sfeer en energie die er die avond was !

Met dank ook aan de Gemeentelijke Academie Muziek en Woord, voor de steun en het terbeschikking stellen van de infrastructuur van de school voor het optreden en tijdens de vele repitities.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.