Albert Brunsting Photography

 1. Reisfotografie New Zealand

  # vimeo.com/42456683 Uploaded 1,855 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/38785967 Uploaded 89 Plays 0 Comments
 3. Vitters Shipyard is a well established and respected custom yacht builder situated in Zwartsluis, The Netherlands. The facility opened in 1990 and has delivered an impressive list of yachts up to 75 meter in length, and works with top designers.

  Pictures were made in Holland, Turkey, Ibiza and Palma de Mallorca.

  # vimeo.com/5552503 Uploaded 825 Plays 0 Comments
 4. Syrische bisschop Yeshu Cicek uit Glane overleden

  Hilversum (ANP) - Yeshu Cicek, de Syrisch-Orthodoxe bisschop van Midden-Europa, is dit weekeinde op 63-jarige leeftijd overleden. Politiemensen troffen hem eergisteren dood aan in zijn hotelkamer in Düsseldorf.

  Politie
  Cicek zou dit weekeinde een seminar bijwonen in Zwitserland. Toen hij daar niet aankwam, werd de politie ingeschakeld, zo maakte de Syrisch-Orthodoxe kerk gisteren bekend. De bisschop zou in zijn slaap zijn overleden.

  Grootste leider
  Cicek wordt gezien als de grootste kerkelijk leider van de Syrisch-orthodoxe gemeenschap in Europa die hij sinds 1979 leidde. Onder zijn leiding werd de Syrisch-Orthodoxe kerk lid van de Raad van Kerken in Nederland. Verder richtte hij tientallen kerken op voor de Suryoye, Syrische christenen, op de vlucht door politieke of economische problemen in Turkije, Syrië, Irak en Libanon.

  Bisschop Cicek wordt waarschijnlijk aan het einde van deze week begraven in het klooster Mor Afrem in het Twentse Glane, waar hij zetelde. De verwachting is dat Suryoye christenen uit heel Europa voor de dienst naar Glane komen.

  # vimeo.com/5549233 Uploaded 537 Plays 0 Comments
 5. A selection of travel Pictures shot by Albert Brunsting on North- and South Island in november 2008.

  # vimeo.com/5521821 Uploaded 492 Plays 0 Comments

Albert Brunsting Photography

Albert Brunsting Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.