Fill de Molins de Rei, i amb experiència política prèvia a El Papiol, Jordi Llopart va traslladar-se a viure a Creixell amb la família als anys 90. Era un poble que coneixia des que era petit, i en el que l’amo d’un restaurant, una vegada, li havia pronosticat que faria d’alcalde. Tot i haver dit que no tornaria a la política, l’any 1997 no va poder-se’n estar i va concórrer en unes eleccions. Des d’aleshores, de forma consecutiva, ha estat en l’equip de govern, en l’alcaldia i també en l’oposició. La seva motivació per dedicar-se a la política és el servei a la gent, una filosofia que sempre ha volgut aplicar en tots contextos. A punt de celebrar les noces de plata en política, diu que no voldrà celebrar les d’or.

# vimeo.com/283004394 Uploaded 4 Plays 0 Comments

alcaldes.eu

Presston Comunicacio Int PRO

Per a descobrir, realment, com són els nostres alcaldes i els seus municipis.

Alcaldes.TV es proposa difondre socialment la realitat i la tasca dels alcaldes i alcaldesses catalans, des d’un punt de vista no exclusivament polític, sinó, principalment,…


+ More

Per a descobrir, realment, com són els nostres alcaldes i els seus municipis.

Alcaldes.TV es proposa difondre socialment la realitat i la tasca dels alcaldes i alcaldesses catalans, des d’un punt de vista no exclusivament polític, sinó, principalment, des del vessant humà i de la gestió diària.

Alhora, vol contribuir a millorar el coneixement de les realitats locals, oferint-ne perfils de la geografia, la cultura i l’etnografia. Però, també, de la complexitat que comporta gestionar-les, i de les accions (i consecucions) d’un estament essencial per al nostre sistema democràtic, com és el cas dels electes municipals.

En aquest sentit, Alcaldes.TV promou la conscienciació de les responsabilitats democràtiques per part dels ciutadans i mostra un aspecte interessant, i poc conegut, de les persones que es troben en la primera línia d’atenció al ciutadà.

Com a la publicació online, Alcaldes.eu també ofereix imatges reals del municipi, amb motiu de dinamitzar, complementar i apropar la vila al lector. En els rodatges, no només es tracta d’aconseguir una bona qualitat audiovisual, sinó que els alcaldes també ens acompanyen a recórrer el municipi, una manera més d’humanitzar-los i enriquir les entrevistes.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.