1. Voor de tijdscapsule van Stichting Nieuwe Twentse Kunst maakte IJver met leerlingen uit Almelo talkshows over de toekomst. In 100 minuten bogen we ons eerst over de vraag ' wat is zo belangrijk in ons leven nu, dat het mee moet naar het Almelo van 2030". Om daar vervolgens direkt een paar talkshows over te maken. Deze tweeenveertigste talkshow werd gemaakt op het Noordik in Almelo en vertelt waarom het bed en de telefoon onmisbaar zijn in ons leven.

  # vimeo.com/116223363 Uploaded 7 Plays 0 Comments
 2. Voor de tijdscapsule van Stichting Nieuwe Twentse Kunst maakte IJver met leerlingen uit Almelo talkshows over de toekomst. In 100 minuten bogen we ons eerst over de vraag ' wat is zo belangrijk in ons leven nu, dat het mee moet naar het Almelo van 2030". Om daar vervolgens direkt een paar talkshows over te maken. Deze eenenveertigste talkshow werd gemaakt op het Noordik in Almelo en vertelt waarom bomen en kip onmisbaar zijn in ons leven.

  # vimeo.com/116223362 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 3. Voor de tijdscapsule van Stichting Nieuwe Twentse Kunst maakte IJver met leerlingen uit Almelo talkshows over de toekomst. In 100 minuten bogen we ons eerst over de vraag ' wat is zo belangrijk in ons leven nu, dat het mee moet naar het Almelo van 2030". Om daar vervolgens direkt een paar talkshows over te maken. Deze drieenveertigste talkshow werd gemaakt op het Noordik in Almelo en vertelt waarom chocola en de horeca onmisbaar zijn in ons leven.

  # vimeo.com/115964963 Uploaded 4 Plays 0 Comments
 4. Voor de tijdscapsule van Stichting Nieuwe Twentse Kunst maakte IJver met leerlingen uit Almelo talkshows over de toekomst. In 100 minuten bogen we ons eerst over de vraag ' wat is zo belangrijk in ons leven nu, dat het mee moet naar het Almelo van 2030". Om daar vervolgens direkt een paar talkshows over te maken. Deze veertigste talkshow werd gemaakt op het Noordik in Almelo en vertelt waarom Heracles en de loempiakraam onmisbaar zijn in ons leven.

  # vimeo.com/115964961 Uploaded 3 Plays 0 Comments
 5. Voor de tijdscapsule van Stichting Nieuwe Twentse Kunst maakte IJver met leerlingen uit Almelo talkshows over de toekomst. In 100 minuten bogen we ons eerst over de vraag ' wat is zo belangrijk in ons leven nu, dat het mee moet naar het Almelo van 2030". Om daar vervolgens direkt een paar talkshows over te maken. Deze negenendertigste talkshow werd gemaakt op het Noordik in Almelo en vertelt waarom het winkelcentrum en schoenen onmisbaar zijn in ons leven.

  # vimeo.com/115374459 Uploaded 4 Plays 0 Comments

Almelo 2030 Tijdscapsule

IJver Plus

Talkshows over de toekomst van Almelo. Gemaakt door middelbare scholieren in Almelo tijdens IJver workshops. De films zijn onderdeel van het tijdscapsule-project van Stichting Nieuwe Twentse Kunst. In Juni 2015 zal de tijdscapsule worden ingegraven bij…


+ More

Talkshows over de toekomst van Almelo. Gemaakt door middelbare scholieren in Almelo tijdens IJver workshops. De films zijn onderdeel van het tijdscapsule-project van Stichting Nieuwe Twentse Kunst. In Juni 2015 zal de tijdscapsule worden ingegraven bij stadsmuseum Almelo.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.