1. VÍDEOS PROMOCIONALES ESPECTÁCULOS / ARTES ESCÉNICAS - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica actual)

Més/ más / more info:
CAT: anticteatre.com/events/event/marc-vives-munoz-la-fiesta-concierto/
CAST: anticteatre.com/events/event/marc-vives-munoz-la-fiesta-concierto/?lang=es
ENG: anticteatre.com/events/event/marc-vives-munoz-la-fiesta-concierto/?lang=en

MARC VIVES MUÑOZ
La fiesta (concert) - performance / concert
Del 23 al 26 de maig a l'Antic Teatre - anticteatre.com/

Fotografía: Marina Sáenz de Pablo y Lluís Tudela
Coproducció: Antic Teatre Espai de Creació i Tractora Koop.E.
Col·laboració: LaCapellaSeleccionat al programa d’Artistes en residència (CA2M i La Casa Encendida)

Residència Addaya Centre d'Art ContemporaniAgraïments a Anna Manubens, Cris Celada, Fernando Gandasegui, Juan Canela, Nilo Gallego, Sofía Montenegro i a totes les persones que han presenciat i possibilitat La Fiesta

marcvives.eu/

#lafiesta
#lasvacaciones
#performance
#melodíasimprovisadas
#cantarconlatripa
#excesoyderroche

Partint d’una conferència titulada La Fiesta de Roger Caillois del 1939, s’escullen fragments que són llegits, rellegits, recitats i sintetitzats fins improvisar una frase cantada. L’acció va entrant en un cicle de repetició mentre es domina l’espai i es força la condició física fins a l’extenuació. La conferència es divideix en els quatre dies de presentació i un cinquè dia, després de l’última funció on es convida al públic assistent a una espècie de conclusió a l’espai de La Capella del carrer Hospital.Marc Vives Muñoz (1978). Es mou entre les arts visuals i les arts en viu. La seva mirada es fixa en les formes i protocols de les activitats d’oci, en temps que s’articulen la dicotomia entre rutina, vida regular i festa, lloc d’excepció. Principalment centrat en les qüestions que envolten a la producció artística, ha combinat la pràctica formant part del duo Bastué/Vives (2002-2012) amb la gestió i direcció de projectes com YProductions, HAMACA, Por La Vena, Radiobucket, un grup d’investigació d’Objectes d’estudi a la Fundació Antoni Tàpies, comissariant un cicle d’exposicions a la galeria SIS o posant en marxa el programa de residències de performance i arts visuals a l’Estruch (Sabadell). El 2013 cofunda Tractora Koop.E. (Mungia) i Azpi Kultur Elkartea (Donosti).

# vimeo.com/339987776 Uploaded 30 Views 0 Comments

1. VÍDEOS PROMOCIONALES ESPECTÁCULOS / ARTES ESCÉNICAS - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica actual)

Antic Teatre BCN Plus

- VÍDEOS PROMOCIONALS / ARTS ESCÈNIQUES (ENTREVISTA + RESUM ESPECTACLE) - - ANTIC TEATRE (Investigació i creació escènica actual)

- VÍDEOS PROMOCIONALES / ARTES ESCÉNICAS (ENTREVISTA + RESUMEN ESPECTÁCULO) - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica…


+ More

- VÍDEOS PROMOCIONALS / ARTS ESCÈNIQUES (ENTREVISTA + RESUM ESPECTACLE) - - ANTIC TEATRE (Investigació i creació escènica actual)

- VÍDEOS PROMOCIONALES / ARTES ESCÉNICAS (ENTREVISTA + RESUMEN ESPECTÁCULO) - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica actual)

- PROMOTIONAL VIDEOS / PERFORMING ARTS (INTERVIEW + PERFORMANCE SUMMARY) - ANTIC TEATRE (Research and creation in performing arts)

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.